Evo kako do višestrukog orgazma - Men`s Health

Evo kako do višestrukog orgazma

 

To je praktično nemoguće da muškarci imaju više orgazama tokom ejakulacije bez upornog perioda, kaže Džonatan Stegal osnivač i predsednik Centra za naprednu medicinu u Atlanti. 

Ali nisu svi muški orgazmi u ejakulaciji prirodni, baš kao što nisu svi ženski orgazmi izazvani dodirivanjem g tačke. 

PROVERITE SVOJE T-NIVOE (NIVO TESTOSTERONA)
Ključ za težu erekciju, kraće periode, uporne i bolje orgazme? Optimalni nivo testosterona.

„Najniža T se često misli kao problem starijeg čoveka, ali ja ga vidim u značajnom delu muškaraca u svojim 20-im, 30-im, 40-im godinama“,  kaže Stegal.

Čak i ako vam seksualni nagon nije posebno nizak, kada ste oko 30 godina poželjno je da posetite lekara i preko krvi saznate T nivo. (Pa znate, normalni nivo testosterona su između 300 i 1.000 nanograma po decilitru krvi.)

Znaci niske T uključuju umor, smanjenje libida, gojenje, otežano dobijanje mišića, mentalnu maglovitost i depresiju.

Ako je vaš nivo testosterona manji od optimalnog, možete ga podići prirodnim putem. Jedite hranu bogatu proteinima u mastima, spavajte osam sati i dižite tegove tri do šest puta nedeljno.

*Evo kako možete da joj priuštite orgazam koji će trajati 30 minuta*

OJAČATI MIŠIĆE PC
“Dok neki muškarci doživljavaju višestruke orgazme slučajno, drugi mogu da nauče da stvore takvu reakciju”, kaže seksolog Ivon K. Fulbrajt.
To možete uraditi tako što ćete raditi Kegelove vežbe koje jačaju mišiće dna karlice i vašu sposobnost da kontrolišete svoje orgazme i ejakulacije u trenutku, kaže ona. 

Vaši „pubococcigeus“ (PC) mišići, koji se protežu od vaše pubične kosti do vaše trtične kosti, je ono što kontroliše ejakulaciju.
Kegelove vežbe radite kao kada kontrolišete svoj tok urinarnog trakta kada urinirate. Možete da vežbate bilo gde, dok sedite u kolima, dok ste na poslu ili u kafiću. 

Pročitajte i  Osvojili ste je i šta sad?

OPROBAJTE SE U DRUGOJ POZI
Svoju ejakuaciju i erekciju možete da kontrolišete prelaskom iz jednog položaja u drugi. 

„Probajte seks na stolici, gde dama sedi na stolici a vi ste na njoj ali i dalje u stanju da ustanete i izvučete ga pre nego što ejakulira“, sugeriše seks terapeut Džejn Grir. “Na taj način, možete da zategnete mišiće pre tačke ejakulacije, tako da možete doživeti orgazam bez ejakulacije.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *