Ove SMS devojke žele da dobiju - Men`s Health

Ove SMS devojke žele da dobiju

Ove SMS devojke žele da dobiju

Želeli da prihvatimo ili ne, stvari koje napišemo u SMS poruci u većini slučajeva su potpuno iste važnosti kao i one koje izgovorimo.

Dekodirajte SMS: Šta zaista znače njene poruke?

Naravno da nije isto kao kada devojci uživo kažete da je volite gledajući je u oči i kada joj to samo napišete, ali to ipak nije izgovor da podignete belu zastavu kada komunicirate preko SMS poruka.

Ohrabrujemo vas da budete iskreni o svojim osećanjima i da ne čekate deset minuta kako biste joj odgovorili na poruku u otkrijte kojih osam poruka morate da joj pošaljete:

PORUKA ZA DOBRO JUTRO

Razmislite dobro – ovo je poruka koju će ona prvo videti kada se probudi. Morate da budete malo kreativniji od običnog “Dobro jutro”, jer je ovaj sadržaj poruke dobila verovatno sto puta, a vi želite da se istaknete i “budete totalno drugačiji od drugih”.

“Dobro jutro, lepotice” je već bolje – nije previše provokativno, a opet je seksi i toplo.

Otkrijte i 16 najuzbudljivijih seksi poruka ikad

BILO MI JE BAŠ LEPO

Ako ste se zaista dobro proveli sinoć sa devojkom, nije na odmet da joj to i kažete, jer kako će drugačije znati? Hajde, nemojte da budete stidljivi!

Neka poruka bude kratka i slatka i pređite pravo na poentu. Ako ste se super zabavili, samo napišite:”Stvarno mi je bilo zabavno s tom sinoć”.

UPRAVO SAM POMISLIO NA TEBE

Morate da budete oprezni koliko ćete biti opušteni s ovakvom vrstom sadržaja poruke. Ako preterate, rizikujete da zvučite pomalo jezivo.

Teksting: Pravila flertovanja preko poruka

Ako se njena osećanja ne poklapaju sto posto s vašim, onda će joj biti pomalo neprijatno.

Sa druge strane, ako su vam osećanja istog intenziteta, ovaj tip poruke će je poputno pomeriti. Na ovaj način ćete joj pokazati koliko zapravo mislite na nju u toku dana i da ste dovoljno senzitivni  i hrabri da joj to i kažete.

OVO JE ONO ŠTO TE ČINI POSEBNOM

Ako postoji jedna stvar koju žene vole, osim dijamanata i parfema, onda je to kompliment. Stoga, ako postoji neki aspekt njene ličnosti koji vas posebno oduševljava, nemojte da se plašite da joj to i kažete. Zapravo, trebalo bi da budete više uplašeni oko toga šta ne treba da kažete.

Spontana poruka o tome koliko je lepa ili način na koji se obukla će joj mnogo značiit i još više je zainteresovati.

Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *