Kada žena ne želi seks? - Men`s Health

Kada žena ne želi seks?

On je za 49 dana, koliko je njegovo istraživanje trajalo, seks hteo 27 puta, a ona tek tri. Frustrirani suprug zapisao je sve njene izgovore i poslao joj u excel tabeli.

Seksualno frustrirani muž napravio je kompilaciju svih izgovora koje je njegova draga koristila tokom sedam nedelja kako bi izbegla svoju “bračnu dužnost”. U tom razdoblju je on 27 puta inicirao seks i ona je pristala tek tri puta, a njegova tablica postala je pravi internet hit.

Excel tablica anonimnog muškarca sadrži neke vrlo predvidive izgovore, ali i njegove duhovite zaključke koji ih opovrgavaju. Na primer, uz izgovor “iscrpljena sam” i “treba da se tuširam”, u opaske je napisao – nije se tuširala do sledećeg jutra. Uz izgovor “želim da gledam film” stoji – zaspala je 15 minuta nakon toga. Uz razna opravdanja tu su i “smrdim”, “prejela sam se”, “mislim da ću se razboleti”, “upravo sam se vratila iz teretane”, i ono najčešće “boli me glava”.

Žena je bila besna kada je videla tabelu, ali je na kraju ipak objavila  na internetu, kako bi čula tuđa mišljenja i osudila suprugovo ponašanje kao “nezrelo”. Tablicu je ubrzo izbrisala, a šta je dalje bilo ostaje nepoznato.

Sa ova tri saveta nećete osigurati bilo kakav, već maratnoski seks.

Pročitajte i  5 erotskih filmova koji će vam raspaliti maštu
Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *