Pustite mašti na volju: Ovo su najseksi sportovi na svetu - Men`s Health

Pustite mašti na volju: Ovo su najseksi sportovi na svetu

Kada spomenemo sport, ni ne pomišljamo da on može da bude seksi, a sve zavisi iz koje perspektive posmatramo: neki sportovi su prirodno seksi s obzirom na tipove pokreta i uniforme koje igrači nose.

Saznajte i 15 najlepših žena na svetu

UMETNIČKO KLIZANJE

Umetničko klizanje je potcenjen sport,a mnogi ljudi zanemaruju koliko klizači ulažu truda i napora da bi došli do vrha. Nakon svega,umetničko klizanje je olimpijski sport, što sasvim dovoljno govori o njegovoj veličini. Ovaj sport može da bude itekako seksi – žene u kratkih haljinama,koje se okreću i prave piruete.

ROLLER DERBI (TRKANJE ROLERIMA)

Ovo je kao pravi ragbi samo na rolerima – prelepe žene u uskim šortsevima se takmiče u vožnji rolera.

TAKMIČENJA U LEPOTI

Mnogi će reći da takmičenja u lepoti nisu sport, ali zapravo imaju pravi takmičarski karakter. Devojke se pripremaju i treniraju za takmičenje mesecima,a pobednik može da bude samo jedan.

Pogledajte kako treniraju najlepše Srpkinje

Lepotice šetaju u kupaćim kostimima i prelepim haljinama, pa nam je svima jasno šta je toliko seksi kod ovih takmičenja u lepoti.

NATEZANJE U KUPAĆIM KOSTIMIMA

Natezanje odnosno vuča kanapa u bikiniju je pravi sport i veoma je zabavan za gledanje. Nije toliko popularan kao umetničko klizanje i roller derbi, ali je seksi.

Foto: Shutterstock

Dve ekipe devojaka u kupaćim kostimima pokušavaju da jedni druge povuku preko granice ili u bazen s vodom.

RITMIČKA GIMNASTIKA

Ritmička gimnastika se razlikuje od drugih vidova gimnastike, konja,krugova i grede, jer se ovaj sport odvija na podu gde takmičari pokazuju svoju fleksibilnost i balans sa muzikom.

Otkrijte i 10 najtežih sportova na svetu

Obično imaju loptu, traku ili obruč kako bi uneli još avanture u svoj nastup. Pravo je uživanje gledati žene koje se šepure i plešu izvodeći akrobatske pokrete dok nose prelepe i kratke kostime.

RVANJE U ŽELEU

Žene u bikiniju se rvu u ringu ili bazenu prepunom želea dok jedna ne pobedi. Postoji samo nekoliko stvari koje su privlačnije od žena koje postaju klizave i lepljive, gurajući jedna drugu u žele.

BOKS MODELA

Predivne,prezgodne žene koje boksuju i takmiče se. Gledanje ovog meča otvara mogućnost da ćete videti zgodne, seksi žene koje se tuku i koje usled određenog pokreta pokažu više nego što bi trebalo.

Pročitajte i  HIIT: Za tri minuta do odličnih rezultata

5 najseksepilnijih: Ovo su vaše nove omiljene sportistkinje

POKER U SKIDANJE

Ako imate sjajnu (čitaj zgodnu) ekipu s kojom igrate poker u skidanje,ovo će biti najseksi igra koju ste ikada odigrali.

TENIS

Svaki sport koji zahteva da nosite manje garderobe kako bi vam bilo lakše i kako biste dali svoj maksimum zaslužuje mesto na ovoj listi. Tenis je upravo jedan od njih i oslikava moć i agilnost,a ponekada prikazuje i donji veš učesnica s obzirom na to da nose uske majice i kratke suknje.

Foto: Shutterstock

SURFOVANJE

Surfovanje je sport za koji vam treba više pažnje. Spretne, zgodne žene koje su mokre od vode i spretne sa daskom – gde ćete više?

Pogledajte i 7 najopasnijih borilačkih sportova ikada (VIDEO)

ODBOJKA

Odbojkašice su jedne od najzgodnijih žena na svetu, što se vidi u uskim i kratkim šortsevima koje nose. Odbojka na pesku je još atraktivnija, budući da igračice nose bikini.

AMERIČKI FUDBAL U VEŠU

Nema šale i ekstremno je seksi- ozbiljne igračice igraju prljav i oštar fudbal u donjem vešu. Nekada postane toliko ozbiljno da se strgne koji komad veša.

ATLETIČARKE

Atletičarke su među najlepšim žena u sportskom svetu i imaju najzgodnija tela, što može da se vidi kada obuku kratke šortseve i sportske majice na trci.

Foto: Shutterstock

Saznajte i Srpske sportistkinje koje morate pratiti na Instagramu

PLIVANJE

Svaki put kad obuku svoja uska odela za plivanje, one pokažu zašto važe za najvitkije sportistkinje. One mogu da imaju i naočare i kapu, ali vi jednostavno znate da postoji nešto seksi ispod sve te opreme.

KOŠARKA

Ženska košarka je dugo smatrana najmanje atraktivnim sportom koji žene mogu da igraju. Međutim, naše košarkašice, a i Skajler Digins i Kirklin Kirkaptrik dale su ženskoj košarki novi i seksi imidž.

Foto: Shutterstock

1 thought on “Pustite mašti na volju: Ovo su najseksi sportovi na svetu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *