Pravila za osvajanje moderne devojke - Men`s Health

Pravila za osvajanje moderne devojke

 

Donosimo vam sedam pravila za njeno osvajanje.

BUDI ONO ŠTO JESI
Ne glumi veličinu, ne glumi da si bolji od drugih i budi svestan svojih ograničenja. Pusti devojku da vidi ko si ti zapravo, da vidi tvoje mane. Ako želiš da s tobom ostane, moraće da te trpi. Ako budeš skrivao mane, kad ih otkrije biće gotovo.

KAVALJERI SU TRAŽENI
Nažalost, ovo je postalo retkost. Kao da kavaljersko otvaranja vrata od automobila, vrata pri ulasku možemo samo videti na televiziji. Ako želite da igrate na sigurno, da budete uzor, voljeni i seksepilni, kavaljerstvo je in! Cveće na sastanku, čokolada, i slični romantični gestovi zaboravljena su umetnost koja je nekad davno garantovala uspeh. Garantuje ga i danas.

PLATI RAČUN
Insistiraj da ti platiš račun kad je izvedeš na večeru. Neke devojke će želeti da plate svoj deo večere jer tim potezom takođe daju do znanja kako su nezavisne i kako im ti zapravo ne trebaš. Što je super! Ali, potrudi se da pokažešda ti je malo više stalo do te večere. Naruči i desert, samo da je malo duže gledaš. Uvek je možeš pozvati na još jedno piće ili je nagovoriti da idući put kuva ona, kod nje. Ti donesi vino, cveće i čokoladu, a onda nek spremi večeru. Saznačeš da li dobro kuva, kako se ponaša u kuhinji, da li je uredna i kakva je u krevetu.

POSTAVLJAJ PITANJA
Nemoj da je proveravaš na društvenim mrežama. Ako te nešto zanima, saznaj to od nje lično. Koji su joj hobiji, nek ti priča o mladosti, o roditeljima, o avanturama, o prvim ljubavima, o najboljim izlascima… O bilo čemu o čemu ona voli da priča a ti želiš da čuješ. 

Pročitajte i  Šta prvo vide na nama?

SUZDRŽAVAJ SE OD SEKSA
Ne, nismo ludi. Ni u kom slučaju ne pokušavaj da je odvedeš u krevet, pre nego što za to dođe vreme. Ovo je 21. vek i veze su postale jednostavne. Ili se samo seksate, ili ste u vezi, ili ste prijatelji. To je to. Drugog nema. Ako se samo seksate, odbaciće vas čim naleti na sledećeg tipa s ravnim stomakom i simpatičnim bicepsom. Vi gađate granicu između prijateljstva i veze. Držite temu o seksu uvek u vazduhu i naglasite neospornu fizičku privlačnost. Ona mora da zna da vas fizički jako privlači, ali i da vas to suzdržavanje ubija i da ćete uskoro planuti kao šibica ako vas ne razvali.

BUDITE ORIGINALNI, PAMETNI I NASMEJANI
Budite svesni svoje okoline. Budite upućeni u svet oko vas. Ne možete živeti i ne možete predstavljati zanimljivu i sigurnu osobu ako hodate po svetu bez brige na pameti i bez ambicije da promenite svet oko sebe. To nije privlačno ni jednoj devojci oko koje se vredi potruditi.

AUTO
Pazi, moraš da imaš automobil. Bez toga, nema uspeha. Možda da, dok si na faksu, u domu ili tako nešto, ali nakon zaposlenja, vreme je za automobil. Zavisno od primanja, možeš priuštiti malo bolji. Ako ne možeš, i slabiji bude u redu, sve dok je čist i simpatičan. Automobili su statusni simboli i na žalost, deo su naše kulture. Moramo igrati tu igru.

A kada dobijete njenu pažnju, evo kako i da je zadržite.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *