Predložite joj grublju igru: Saveti za vrelu akciju u krevetu - Men`s Health

Predložite joj grublju igru: Saveti za vrelu akciju u krevetu

Predložite joj grublju igru: Saveti za vrelu akciju u krevetu

Postoji velika verovatnoća da je vaša devojka otvorenija za dirty, perverzne stvari više nego što mislite. Ona je verovatno radoznala da isproba vezivanje očiju i ruku ili čak igranje uloga. Najbolji način da otkrijete da li je vaša devojka zainteresovana za kinky seks jeste da porazgovarate, ali i da preduzme male korake u ovom pravcu.

Pre svega, koristite rekvizite, koje već imate umesto da ih nabavljate iz seksi šopa, jer mogu da je zastraše i proizvedu kontraefekat. Na primer, koristite svoju majicu kao povez preko očiju ili za vezivanje ruku. Ili koristite njenu majicu, koja može lako da sklizne i da se skine, ukoliko joj jačina vezivanja ili bilo šta drugo ne bude prijalo.

Pročitajte iŠta da radite kada je ona pregruba

A ako želite da igrate uloge u toku seksa, jednostavno počnite da se ponašate kao druga osoba u krevetu. Ne morate da se pretvarate da ste policajac, da menjate akcenat i da detaljno razvijate priču, jer će vaša devojka ceniti čak i malu promenu tempa, kojim se odvija vaša seksi priča.

Najbitnije: nemojte da postanete previše grubi i nestašni pre nego što porazgovarate sa svojom devojkom.

Takođe, nikada nemojte da pokušavate grublje seksualne radnje bez jasnog i velikog zelenog svetla: gušenje, bilo šta što izaziva bol, analni seks ili uključivanje treće osobe.

Foto: Shutterstock

Pročitajte i  Kako apstinencija utiče na vaš organizam
Inicijalizacija u toku...

1 thought on “Predložite joj grublju igru: Saveti za vrelu akciju u krevetu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *