Šta ne treba poklanjati ženi - Men`s Health

Šta ne treba poklanjati ženi

 

Sve muke možete izbeći pomoću saveta koje smo Vam pripremili. Predstavljamo Vam listu poklona koje nikada ne bi trebalo da poklonite ženi.

ALAT
Da li stvarno mislite da će neko, ko ne zna ni sijalicu da promeni, da se obraduje hilti bušilicom? Alat uvek privlači muškarce, ali nikako i žene. Ovde spadaju i pegla, daska za peglanje, štrik, grabulje,alat za obrađivanje bašte… 

POGREŠAN NAKIT
Ako kupujete sa TV prodaje ili ste toliko škrti da kupite nekakav strani ženski časopis i poklonite joj gratis naušnice, nećete daleko dogurati. Osim što ćete istaći svoju škrtost, pokazaćete da nemate nimalo originalnosti i da zapravo ne marite previše za nju kao osobu. Takođe, morate znati koji nakit voli. Ukoliko voli srebro, razočaraće se ako joj kupite zlato i obratno.
Uostalom, nakit ne mora biti skup. Sada ima puno lepe bižuterije, tako da plemeniti materijali nisu neophodni. Bitno je da pokažite da je poznajete, iako nemate pojma od čega je napravljen lančić koji ne skida. Kako? Pa pitajte njenu drugaricu, sestru, majku ili komšinicu u krajnjem slučaju.

OPREMA ZA VEŽBANJE
Ako ona voli da ide u teretanu, na trčanje, jogu ili je zaluđenik za biciklizam, onda je logično da će se oduševiti opremom za vežbanje.
E, pa varate se! Uopšte nije bitno da li vežba ili ne, to nije nešto što se poklanja ženi, pogotovo ako je u pitanju godišnjica ili neki sličan romantični datum. Koliki god da je zaluđenik za fitnes, poklanjanje sportske opreme za nju će značiti samo jedno – mislite da je debela ili otromboljena i da treba da se dovede u red. Još gore ako se odlučite za ručne tegiće, obiće vas se o glavu. I to bukvalno.

POKLON KUPONI
Kada ženi poklonite poklon kupon, to je kao da ste je pismenim putem obavestili da zapravo nemate pojma o njoj, da vas baš briga za nju, i mrzelo vas je da dignete dupe iz fotelje i kupite pravi poklon. Ali ne želite da ispadnete neuljudni i bezosećajni, pa joj dajete malo novca u obliku kupona da kupi sebi nešto. Verovatno će to biti japanski nož od nerđajućeg čelika kojim će vam prerezati grkljan kad zaspite.

Pročitajte i  Svi rizici analnog seksa

ŽIVOTINJICA
Ako joj poklonite neko slatko kučence poput maltezera, pudle ili neke slične vrste sigurno će se oduševiti.

Pa možda i hoće, prvih par nedelja, dok joj ne dosadi da joj zapišava tepih i grize čizme. Životinja iziskuje negu, hranu, vodu, veterinara, a najviše vreme, pažnju i posvećenost. Ako živite zajedno, budite sigurni da ćete vi biti taj koji će izvoditi Fifi napolje u cik zore. Izbegavajte i ptičice, papagaje, hrčke i slične glodare. Ma izbegavajte životinje uopšte, sem ako eksplicitno ne naglasi da hoće živuljku. Onda je njena briga i izvukli ste se. Ako samoinicijativno poklonite nešto živo svojoj dragoj, briga o njemu će sigurno pasti na vaša pleća.

KNJIGA O SAMOPOMOĆI
Da li vam se ovo stvarno čini kao idealan poklon? Stvarno? Poklanjajući ženi ovakvu knjigu indicirate da sa njom nešto nije u redu. Nema veze što ona nema pojma da barata finansijama i što bi joj taj priručnik baš bio od pomoći, i što vi samo želite da pomognete, to će shvatiti kao direktan napad, i na to da ne može nešto sama da reši i da implicirate da joj treba pomoć. A ako joj poklonite ovo, vi ćete biti taj kome će biti potrebna pomoć – i to Hitna pomoć.

SEKSI DONJI VEŠ
Čini se kao dobra ideja. Ali razmislite dobro da li takav poklon kupujete njoj ili ipak sebi. Možda će ga i obući par puta da vam udovolji, ali inače će stajati na dnu fioke. A možda joj se i svidi. Ali ako pogrešite veličinu, kuku vama! Muškarci imaju tendenciju da precenjuju poprsje svoje drage, tako da će joj gornji deo koji joj poklonite verovatno biti dva broja veći, a gaćice dva broja manje od onog koji realno nosi. Tako da, ako se odlučite za donji veš, krucijalno je da pogodite veličinu. Inače će vam te minijaturne tange nagurati u dušnik.

Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *