Istraživanja pokazala: Ljubomora je efikasni afrodizijak - Men`s Health

Istraživanja pokazala: Ljubomora je efikasni afrodizijak

Istraživanja pokazala: Ljubomora je efikasni afrodizijak

Prema studiji koja je objavljena u Journal of Comparative Psychology, možda bi za vaš bogat seksualni život mogli da zahvalite muškim prijateljima vaše devojke. Pitate se kakve veze oni imaju sa vašom vezom?

Istraživanja ukazuju da vas upravo oni teraju da se nesvesno takmičite sa njima kako biste osvojili njenu pažnju i ljubav.

Pomalo ste ljubomorni i želite da budete prvi muškarac u njenom životu i niko ne može da vas krivi zbog toga. U stvari, ovo može da bude super stvar – vaša devojka uživa u romantičnim sitnicama, a vi imate više seksa. Ali postoji jedna caka, vaša ljubomora može da znači da se takođe borite sa sumnjom da vam je ona možda neverna.

Pročitajte i: Koliko seksa nedeljno je dovoljno da biste bili zdravi?

Istraživanje je uključivalo ispitivanje 400 muškaraca, koji su imali emotivne veze, a trebalo je da odgovore na pitanja poput: „Koliko svoju partnerku smatraju atraktivnom?“, „Koliko muških prijatelja vaša devojka ima? Koliko su atraktivni njeni prijatelji?“

Rezultati studije su pokazali da kako raste broj muških prijatelja vaše devojke, tako raste i broj seksi avantura u vašoj vezi.

Sa druge strane, studija nije istraživala da li devojke iniciraju više seksa ako muškarci imaju pregršt drugarica, ali je prilično sigurno da mala doza ljubomore može da bude savršen začin u spavaćoj sobi.

Pročitajte i: Kako da joj probudite želju za seksom? 

Nemojte da preterujete sa ljubomorom. Ideja je da zadržite devojku, a ne da je oterate ljubomornim ispadima.

Foto: Shutterstock

Pročitajte i  Igračka koja će promeniti seks (VIDEO)
Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *