Dobre i loše strane seksa u vodi - Men`s Health

Dobre i loše strane seksa u vodi

 

Svako ima svoju viziju savršenog seksa u vodi. Neki se sete seksa u moru, jezeru, drugi u bazenu, treći u đakuziju, četvrti seksa pod tušem. Možda čak to nisu vaši doživljaji, nego scene iz filmova ili čak opisane scene u knjigama.  Ako do sada niste isprobali nešto barem slično, vreme je da to učinite!

Seks u vodi može biti zaista prava avantura, posebno ako se nalazite na otvorenom. Nećemo vam govoriti o rizicima da vas neko vidi ili ne vidi, to je više stvar vaše domišljatosti, nego ćemo vam opisati dobre i loše strane seksa u vodi. Neki od vas će možda pomisliti da ih nema, ali u tome se varate. Posebno se to odnosi na vaše partnerke, jer voda u sebi ima sastojke koji bi mogli da naprave veliku štetu u predelu vagine. Ali, bez panike. S malo pameti, može vam biti savršeno.

OSTANITE „PODMAZANI“
Seks u vodi čini se kao mesto gde vam nije neophodno nikakvo dodatno vlaženje, ali činjenica je da voda ispere vaše prirodne sokove, što može dovesti do problema. Bez dovoljno prirodne lubrikacije, seks može postati vrlo neprijatan, pa čak i izazvati bol. Zbog svega toga, ne bi bilo loše da malo pripomognete sebi veštačkim lubrikantom. Ali, s obzirom da se nalazite u vodi, ne možete koristiti bilo koji lubrikant, jer će ga isto tako voda isprati. Treba vam onaj na bazi silikona, jer je vodootporan. Ukoliko ga upotrebite i vama i vašoj partnerki će biti bolje.

ORALNI SEKS UMESTO PENETRACIJE
Bazen ili đakuzi može zaista da rasplamsa vašu maštu, ali ukoliko se odlučite na intimne trenutke na jednom od tih mesta budite svesni da velike količine hlora koje se nalaze u toj vodi mogu uzrokovati različite infekcije i oštećenja kože prilikom penetracije. Zbog toga, možda ne bi bilo loše da izbegnete klasičnu penetraciju, nego prepustite užicima oralnog seksa…

Pročitajte i  4 razloga da pijete što više vode

POD TUŠEM…
Tuš ili kada kod kuće je verovatno mesto na kojem ste najčešće vodili ljubav, što se tiče vodenih lokacija. Naravno, razlog tome je jer se nalazi kod kuće, pa je zbog toga najpraktičnije i najdostupnije. Takođe, ovo mesto je savršeno da isprobate sve stojeće poze, koje vas itekako mogu izbaviti iz monotonije. Mana je što zaista morate paziti da se ne okliznete, opečete … Količina vode prilikom tuširanja, ne bi trebalo da vam pere prirodni lubrikant. Ukoliko praktikujete sigurni seks koristeći kondom, moramo vas upozoriti da u dodiru s vodom gubi na elastičnosti, pa vrlo lako može doći do pucanja. Takođe, vrlo lako može da sklizne, i to baš kad ne treba…

SLANO MORE
Kada vas strast ponese na nekoj od usamljenih i zabačenih morskih uvala, čuvajte se morske vode. Naime, prilikom penetracije, slana voda može izazvati jako pečenje, što može biti jako neprijatno. Najbolje je da se, što tiče seksa na moru, držite kopna. Ali, kada vas strast ponese, u svemu tome nema previše logike, pa verovatno sa sobom nećete imati ni lubrikant, ni kondom, niti ćete razmišljati o mogućim posledicama. Ono što je najvažnije je da uživate s osobom koju volite i u koju imate poverenja.

Sada, kada  smo vam više-manje upropastili čari seksa u vodi, dozvolite da vam upropastimo još četiri lokacije za koje ste mislili da će vama i vašoj patnerki biti neverovatno uzbudljivo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *