6 čudnih stvari koje će vam popraviti seksualni život - Men`s Health

6 čudnih stvari koje će vam popraviti seksualni život

 

U redu, možda mislite da ste sve isprobali, ali danas vam donosimo stvari koje će vam možda zvučati bizarno, međutim, radi se o studijama koje su sprovedene na velikom broju ispitanika i koje su se u mnogo slučajeva pokazale uspešnim, pa bi možda trebalo da ih isprobate i u vašem svakodnevnom životu. Ako ništa drugo, bar ćete isprobati neke nove oblike zabave.

POVIŠICA NA POSLU
Na ovu stavku teško možemo sami da utičemo, ali verujemo da je istinita jer smo sigurni da bi nam u slučaju smanjenja plate volja za seksom splasnula barem na nekoliko dana. Naime, studija koja je provedena na više od 6000 ispitanika u Grčkoj, pokazala je da ljudi koji zarađuju u proseku pet posto više od ostalih, uživaju u seksualnim aktivnostima četiri ili više puta nedeljno.

GLEDANJE DOSADNE TV EMISIJE
Još jedna prilično čudna studija koja je pokazala da tvrdnje o tome da televizor treba izbaciti iz spavaće sobe možda i nisu najtačnije. Barem ako želite da budete više seksualno aktivni. Studija je pokazala baš to da parovi koji imaju televizor u spavaćoj sobi praktikuju seks čak duplo više od onih koji su televizor izbacili ili ga nemaju u spavaćoj sobi. Naravno, čak 37 posto ispitanika tvrdi da to ima veze s filmovima za odrasle, dok čak 29 posto njih tvrdi da ih gledanje dosadne tv emisije dovodi do toga da zabavu potraže na drugi način. Zato, možda je vreme da pogledate neku od prilično bezveznih emisija koje se u poslednje vreme vrte na našim tv ekranima, ko zna, možda je baš to rešenje.

PLANIRANJE ADRENALINSKOG IZLASKA
Ako je verovati studiji koja je predstavljena u “Arhivu seksualnog ponašanja”, mirna večera i bioskop definitivno nisu izlazak koji će povoljno uticati na povećanje seksualnog uzbuđenja. Studija tvrdi da će vam adrenalinski izlasci poput paintballa, i određenih aktivnosti koje bi mogle malo da vas zastraše, ubrzati rad srca i podstaći živčani sistem da radi kao u slučaju povećane seksualne uzbuđenosti. Ako ništa drugo, dobro je prestrašite vožnjom na vozu smrti ili danom provedenim u adrenalinskom parku, a nakon toga joj pružite utehu pod čaršavima zbog straha koji je doživela.

Pročitajte i  Telefone u ruke: Ovo su fotke koje najviše uzbuđuju devojke

AVOKADO
Umesto brze hrane i alkohola počnite da konzumirate voće. Definitivno razmislite i o tome da u vašu svakodnevnu ishranu ubacite avokado, jer osim što će povoljno uticati na vaše zdravlje, navodno bi mogao imati i povoljan uticaj na vaš seksualni život. Često se spominje kao afrodizijak, pa možda nije na odmet isprobati da li je to stvarno tako. Ako ništa drugo, barem ćete malo promeniti vaše prehrambene navike.

ISPIJANJE CRNOG VINA
Sigurni smo da ste se odmah setili svojih vikend opijanja i ispijanja nekoliko boca crnog, ali, ovog puta govorimo o studiji koja je ispitivala uticaj crnog vina na žene. Objavljena u magazinu “Journal of Sexual Medicine”, studija pokazuje da žene koje vole da uživajuu crnom vinu imaju veći seksualni nagon od onih koje piju druga alkoholna pića. Crno vino takođe se smatra korisnim za povećanje libida, pa je možda baš sad vreme da je počastite čašom kvalitetnog crnog vina i time zagarantujete dodatnu akciju u spavaćoj sobi.

ZNOJENJE
Možda zvuči čudno, ali žene uzbuđuje miris znoja njihovog muškarca. Studija objavljena u “The Journal of Neuroscience” govori o tome da miris znoja muškarca zapravo kod žena povećava nivo kortizola i time smanjuje stres. Ko zna, možda baš nakon fudbala ili košarke s ekipom, odigrate još koje poluvreme kod kuće pod čaršavima. Vredi isprobati, u najgorem slučaju će vas naterati pod tuš.

Ako je jednom dovedete do neverovatnog vrhunca, verovatno će hteti da to iskustvo ponovi, a evo kako i vi to da uradite!

Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *