Sećate li se hotlajna? - Page 2 of 2 - Men`s Health

Sećate li se hotlajna?

Ona nije strahovala da je sa druge strane neki frik ili da čak možda i poznaje određenu osobu sa kojom razgovara,  već joj je najveći strah predstavljala misao da nije u stanju da zadovolji slušaoca. Osećala se kao da je ponovo klinka, koja se plaši pruži oralno zadovoljstvo, ali ne zato što ne želi, već zato što se plaši da to radi pogrešno. Nije imala kontrolu nad situacijom, pa je ubrzo odustala od ovog posla.

Pročitajte i: Kako da nađete devojku preko interneta?

Međutim, potpuno je drugačije kada imate seks sa svojim partnerom koga poznajete i kome verujete. Ono što nedostaje ostalim vidovima komunikacije, a poseduje seks preko telefona jeste mašta i misterija, koje dovode do seksualnog uzbuđenja.  U seksu je sve pitanje neposrednosti, ali seks preko telefona je kao stvarno dobar orgazam –sporo se dostiže što vrhunac čini još intenzivnijim i boljim.

Kod seksa preko telefona se sve okreće oko kreiranja fantazije. Možda ne znate kako da započnete, ali najbolje je da počnete razgovorom o stvarima koje biste želeli da radite svojoj devojci. Budite određeni u svojim željama. Pričajte o svojim najvećim fantazijama, a podstaknite i devojku da vam uzvrati. Ukoliko započnete sa pravim rečima, oboje ćete se uzbuditi. Dokle god oboje učestvujete u konverzaciji, ne postoje pravila, samo se opustite.

Pročitajte i: 5 saveta za seks na daljinu

Oslikajte divlju sliku i ne zaboravite na važnost detelja. Kako napreduje razgovor, i vi ćete početi da zaista uživate ne samo u mislima i u domenu fantazije, već i na javi. Neki ljudi mogu da uživaju u ovom aktu bez privatnosti, a nekima je prosto potrebna privatnost bez mogućnosti ometanja.

Seks preko telefona je sjajan ukoliko pustite da reči počnu da deluju. Ovo je odličan način da spoznate svoje fantazije, kao i da naučite fantazije svoje devojke, a ovaj vid komunikacije vam omogućavaj da te fantazije i ostvarite čak i kada niste u istom krevetu. Budite klasični. Uživajte u seksu preko telefona.

Pročitajte i  Ubedljivo najlakši način da je osvojite!

Foto: Shutterstock

Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *