Iz fantazije u stvarnost - Men`s Health

Iz fantazije u stvarnost

Prestanite da maštate i počnite da delate!

1. Vežbajte čaroban dodir
Pitajte je gde bi želela da je izmasirate i skoncentrišite se prvo na ta područja, kaže dr Debi Herbenik, savetnik američkog MH. Zatim navedite masažu ka sopstvenim erogenim zonama. Seksualno zadovoljstvo kod muškaraca je često povezano sa količinom dodira koju dobijaju.

2. Testirajte njene granice
Izbalansirajte avanturu i bezbednost prvi put kada se “dohvatite” napolju. “Počnite u svom dvorištu, ili na mestu gde ćete imati bar malo kontrole”, kaže dr Peper Švarc, ekspert za veze i profesor sociologije na Univerzitetu Vašington.

3.  Ne forsirajte predigru
Iskoristite nasumično igranje uloga, savetuje dr LoganLlevkov, seksolog i autor knjige  How to Get Your Wife to Have Sex with You. “Izvucite scenario iz šešira”, kaže ona. “Nijedan od partnera neće biti primoran da otkrije fantaziju koju nije spreman da podeli sa drugima.”

4. Uđite glatko
Analni seks nije nešto što treba požurivati, kaže Herbenikova. “Partner treba da krene polako, prstom koji je obmotan kondomom ili gumenom rukavicom, sa lubrikantom, nakon mnogo opuštanja – recimo u vidu masaže”. Ne štedite lubrikant – što više to bolje.

5. Povežite se
Tantrički seks je upravo to – povezivanje. Švarcova predlaže osnovni potez: Okrenite se jedno prema drugom, sa odećom, ili bez nje. Stavite ruke na grudi onog drugog, tako da osetite partnerove otkucaje srca, a onda pokušajte da uskladite disanje.

6. Pomerite svoje granice
Vežbanje joge sa partnerom može da obogati vaš seksualni život. Istraživanje objavljeno u časopisu Journal of Sexual Medicine pokazalo je da joga poboljšava seksualni performans kod muškaraca, a istraživači sa Univerziteta Lojola otkrili su da parovi koji zajedno vežbaju imaju više poverenja jedno u drugo.

Pročitajte i  Sajber ljubav

7.  Trojka je super?
Postavite pravila unapred, kaže Levkov. “Treća osoba mora biti neko ko vas oboje privlači; neće biti uživanja ako se samo jedna osoba zabavlja. Dogovorite se oko granica koje ne smete preći, kao i oko “sigurne reči” koju ćete iskoristiti ako bilo kome postane neprijatno.”

8. Znajte svoje granice
Nekim fantazijama je suđeno da ostanu neispunjene. “Ne morate da ispunite svaku svoju želju”, kaže Herbenikova, “ali razgovor o njima vam može pomoći da se zbližite i pronađete druge zajedničke želje.”

9. Savete koje bi trebalo da izbegavate možete da nađete OVDE!

Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *