Stvari koje je odbijaju - Men`s Health

Stvari koje je odbijaju

ŠTA JE POKREĆE?
Iako i žene i muškarci vole seks, okidači strasti kod njih nisu jednaki. Dok su muškarci prvenstveno vizualni tipovi, ženama treba mentalno uzbuđenje – kroz neki scenario ili priču sa nežnim dodirima. Upravo zato mi muškarci toliko posećujemo sajtove za odrasle, dok nam je svima jasno iz “50 nijansi sive” koliko žene uživaju u erotskim romanima. Stvari koje uzbuđuju, ali i odbijaju ženu u krevetu nama često nisu jasne, pa smatramo da je reč o slabom libidu, gubitku interesa ili nekoj vrsti manipulacije.

BEZ TEKSTA
Suzdržanost u izražavanju je jedno, ne bi trebalo baš ni da urlate, ali muškarac koji u krevetu ne proizvodi baš nikakve zvukove definitivno može uništiti entuzijazam svoje lepše polovine. Iako žene ne očekuju recitovanje pesama niti velike ljubavne izjave, poneki uzdah, stenjanje ili reč može jasno dati do znanja da uživate, a samim time možete da pojačate njeno uzbuđenje.

“ZEC U KREVETU”
Muškarci često pogrešno pretpostavljaju da žene najviše od svega žele maratonski seks, ali to je daleko od istine. I žene će uživati u seksu “na brzaka”, ali postoji razlika između vruće seanse u kojoj oboje uživaju i seksa u kojem muškarac gleda isključivo vlastito zadovoljstvo pa “posao” privodi kraju bez razmišljanja o partnerki. Tada se ona oseća samo kao objekat, a ne kao neko koga bi trebalo da želite da zadovoljite.

MONOTONIJA
Forsiranje jedne iste poze, uvek isti početak, atmosfera, pokreti i završetak seksa deluju mogu posle nekog vremena da izgledaju baš odbojno. Predvidljivost i rutina ubice su spontanosti, pa tako i seksualnog uzbuđenja, jer aktiviraju racionalno razmišljanje. Na primer “sad će da me poljubi, okrene na stomak, trajaće još dva minuta…”. Niko ne očekuje da budete akrobata u krevetu, ali sve što se stalno ponavlja postaje dosadno.

Pročitajte i  7 načina da ostavite nepopravljivo loš utisak

GRUBOST
Žestok seks je jedna stvar, a grubost nešto sasvim drugo. Najčešća greška je forsiranje penetracije dok žena još nije u potpunosti uzbuđena, što vodi do bola i iritacije. Takođe, i grubi dodir može da izazove odbojnost prema seksu, a posebno ako se radi o osjetljivim područjima poput bradavica ili klitorisa. Umesto pretpostavljanja, puno je bolje pitati partnerku da li joj odgovaraju takvi potezi i da li želi da budete malo nežniji ili možda čak grublji.

Kada smo već pomenuli filmove za odrasle, evo i nekoliko caka iz ove industrije koje ne bi trebalo da koristite u svaaarnom životu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *