Pravila za varanje devojke - Men`s Health

Pravila za varanje devojke

 

PRAVILO I: ZABORAVITE LOKALNE DEVOJKE!

Koliko vam god sisata konobarica iz lokalnog kafića bila privlačna ona nikako nije dobra opcija! Ako se upustite u bilo kakav odnos s njom uskoro će se pročuti po kvartu da si samo jedan u nizu koji je pokleknuo. Glasine će kad tad doći i do tvoje devojke!

PRAVILO II: BEZ DEJTOVA, POKLONA…

Zapamti da već imaš devojku i iz nekog teško shvatljivog razloga želiš da ta veza potraje barem još neko vreme! Zato zaboravi na izlaske, kafe ili slične stvari s ljubavnicom. Naravno, i pokloni su zabranjeni. Da pojednostavimo – zamisli da je ta s kojom varaš devojku zapravo banka koju želiš da opljačkaš s vremena na vreme; želiš to da učiniš kada ti zafali novca (tj. javi ti se seksualni nagon), bez ostavljanja tragova. Jasno?

Nikada nemoj da dopustiš da te nagovori da nakon seksa prespavate jedno kod drugog ili da se još malo mazite. Već imaš devojku i ona će ti pružiti dovoljno toga, a tebi je na dušu kako ćeš se tada osećati.

PRAVILO III: NE VARAJTE S GABORIMA!

Usprkos svim merama opreza uvek nešto može da krene po zlu i tvoja prevara biće otkrivena. Ako stvari krenu da se odvijaju u tom smeru sigurno ne želiš da se pročuje kako se pola godine trošiš s razrokom Marijom iz Zemuna. Sisata konobarica koju su već svi pregazili sada se već čini kao bolja opcija. Samo da nije iz lokalnog kafea.

PRAVILO IV: MORA BITI DOBRA U KREVETU!

Vrlo bitno pravilo! Nemojte da dozvolite da i s ljubavnicom upadnete u kolotečinu monotonog seksa od kog je i mlaćenje majmuna na plus 35 zanimljivija razbibriga.

Ako je već seks s devojkom postao dosadan onaj s kojom je varate mora biti savršen! Pronađite onu koja će bez pogovora ispunjavati sve vaše želje i fantazije. Često muškarci u vezama jednostavno s partnerkom ne žele da rade neke stvari iako ih neopisivo pale. Ako možda oni i bi, često je devojka ta koja ima nešto protiv. Ukratko, ona sa strane mora ti dozvoljavati baš sve, mora biti porno zvezda kad je seks u pitanju.

Pročitajte i  Seksualna potčinjenost

PRAVILO V: BRIŠITE SVE TRAGOVE!

Zamislite da je vaša devojka Horejšio kom treba otežati posao na sve moguće načine! Svaki poziv ili poruku koju primite bilo da se radi o SMS-u, Facebooku ili nekoj drugoj društvenoj mreži treba smesta izbrisati za sva vremena.

PRAVILO VI: NE HVALITE SE I NE PRIČAJTE OKOLO!

Ne pričajte ništa nikome! Možda najbitnije pravilo od svih do sada! Budite oprezni da vam ne izleti nešto kad pijete sa drugarima. Uvek će se naći jedan koji sve mora da ispriča svojoj devojci, jer je njihova veza jednostavno takva – nemaju tajni, sve govore. Barem on jadan tako misli.

Držite se momci ovih pravila, ali ova pravila nisu dovoljna, evo još nekoliko pravila kojih morate da se držite!

Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *