Na koje uniforme se muškarci najviše pale - Men`s Health

Na koje uniforme se muškarci najviše pale

 

Nema muškarca koji u seksu ne voli da mu devojka unese malo kreativnosti. Ne zaboravite da je većini nas dovoljno da vide haltere i odmah se “napalimo”, ideje samo naviru, a osećaj je neprocenljiv.

Neki od nas su skloni raznoraznim “bolesnim” stvarima u krevetu (ili na drugim, javnim mestima) i vole da svoju partnerku vide u raznim odevnim kobinacijama (pre nego što ostane gola).

Muškarci koji su učestvovali u anketi, dali su nekoliko predloga odevnih kombinacija zbog kojih, čim ih ugledaju, strast dolazi do vrhunca i kidaju poslednji komad garderobe. Pogađate o kojim uniformama je reč? To su stil seksi doktorke i seksi detektivke.

U slučaju da vaša partnerka nije sklona baš ovakvoj transformacij, morate priznati da su seksi i one onako jednostavne i jedinstvene – gole, osim ako imaju tvoju majicu na sebi. To uvek prolazi.

Ako često imate seksualne fantazije, verujte nam da niste sami, najčešće seksualne fantazije možete da otkrijete OVDE, a takođe smo za vas pripremili i četiri fantazije koje lako možete da ostvarite.

Pročitajte i  6 znakova da ste katastrofalan spoj u krevetu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *