Šta svaki muškarac treba da zna o seksu? - Men`s Health

Šta svaki muškarac treba da zna o seksu?

 

Pogledajte par stvari na koje treba da obratite pažnju tokom vođenja ljubavi.

NIKAD NE PODCENJUJTE MOĆ POLJUPCA

Vežbom do savršenstva – nijedna devojka ne želi da se ljubi sa momkom koji joj proguta pola lica. Strastven poljubac može da probudi strast koja će dovesti do savršenog seksa.

BUDITE ČISTI
Ukoliko lepo mirišete, odmah ćete biti privlačniji parterki. Nema ništa seksipilnije od muškarca koji ima odličan parfem. To, naravno, ne znači da treba da preterujete sa njim ili još gore, da pokušate da zamaskirate neprijatan miris parefemom.

SKINITE ČARAPE
Možda mislite da imate ružna stopala, pa želite da ih krijete čarapama, ali ono što je gore od ružnih stopala u krevetu su svakako čarape tokom seksa.

UŽIVAJTE
Seks uvek treba da bude uživanje, a ne obaveza. Nasmejte se, zagolicajte je po stomaku. Nema potrebe da budete previše ozbiljni.

NE OGRANIČAVAJTE SE SAMO NA SPAVAĆU SOBU
Raznoliskost je ono što stvara strast u vezi. Samo zato što je krevet udoban ne znači i da je najbolje mesto za dobar seks.

NEMOJTE SAMO DA SE FOKUSIRATE NA “GLAVNI DOGAĐAJ”
S obzirom da oko 70 odsto žena ne može da postigne orgazam samo penetracijom, predigra je većini žena taj “glavni događaj”.

NE BUDITE SEBIČNI
Ne vrti se sve oko vas. Seks treba da bude užitak za oboje, zato vodite računa o njenim potrebama.

IGRAJTE SE
Probajte sa ulogama, kostimima, seksi porukama ili seksi igračkama.

BUDITE GLASNI
To ne znači da treba da se derete poput Tarzana, ali pokažite joj da uživate tokom seksa. Uzdisanje i poneki kompliment će joj pokazati da uživate.

Pročitajte i  Urnebesno: Ovaj čovek slika ...penisom? (VIDEO)

NE PREDPOSTAVITE DA ZNATE DA ZADOVOLJITE ŽENU
Bez obzira što mislite da ste neviđeni frajer i da se sve žene tope u vašoj blizini, to ne mora da znači da tako i jeste. Na sreću, večina žena kaže šta im se dopada, zato poslušajte i zapamtite što joj prija.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *