Šta da radite sa prijateljem? - Men`s Health

Šta da radite sa prijateljem?

Pitanje je možda ovde suvišno jer je očigledno da ste već pomalo zabrinuti. Ali evo da vam pomognemo, ako je reč o prijatelju koga poznaje godinama, ili čak iz detinjstva i doživljava ga kao brata, nemate joj zašto prigovarati.Vi možda ne verujete u muško – ženska prijateljstva jer niste imali to iskustvo, odnosno sreću, ali to je vaš problem.

Ako je pak reč o nekome koga je nedavno upoznala i zbližila se s njim, ni to vas se ne bi trebalo ticati, naravno, dokle god ne utiče direktno na vaš odnos. Ali, ako otkazuje dogovor sa vama u poslednjem trenutku jer ju je on negde pozvao, ne prestaje da priča o njemu ili upoređuje vaše i njegove sposobnosti, imate pravo da kažete da vam to smeta.

Mirnim tonom joj pojasnite da je ona vama prioritet u životu, ali da želite da i vi svojoj devojci budete prioritet, a da u ovoj vezi ne osećate tu vrstu primanja i davanja.

Ništa nećete postići ucenama i ultimatumima, osim da delujete očajno. Dakle, recite joj šta vam smeta, a ako se stvari nakon toga ne promene, onda ta devojka nije dovoljno dobra za vas.

Ako do sada niste znali, moraćemo da vas kažemo, nažalost i žene varaju, a ovo su najčešći razlozi za nevernost

Pročitajte i  6 činjenica koje niste znali o seksu
Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *