Seks pod tušem: Očekivanja i stvarnost - Men`s Health

Seks pod tušem: Očekivanja i stvarnost

U praksi sve ovo izgleda malo drugačije.

OČEKIVANJA
Nakon napornog dana vaša lepša polovina ulazi u tuš kabinu da se malo opusti, nakon nekog vremena vi otvarate vrata od tuš kabine i pitate je da li možete da joj se pridružite, ona vragolasto odgovara: “Naravno, izvoli.”

STVARNOST
Uđete, a ona je pola u sapunici pola nije, možda vas vidi dok seksipilno čkilji na jedno oko, a na vaše pitanje odgovara sa: “Dobro, ajde”.

OČEKIVANJA
Kabina jeste mala, ali taman imate prostora da “istražite” svaki deo njenog tela.

STVARNOST
Kabina jeste premala, zapravo, nakon dve sekunde “istraživanja”, udarite toliko jako laktom o zid da vam više nije ni do čega, a kamoli seksipilnog maženja.

OČEKIVANJA
Podićićeš je uz zid i imaćete seks tako, kao da ste u nekom od holivudskih filmova.

STVARNOST
Ne znamo da li ste vi ikada u teretani probali da držite 50 kilograma (recimo da toliko vaša devojka ima) i da radite male čučnjeve ili izbačaj kukova i tako jedno 10 minuta… Mi smo probali i to nije baš za svakoga, veće su šanse da ćete posle minut usled nedostatka vazduha i pare koja je svuda oko vas da se onesvestite nego što ćete da zadovoljite svoju lepšu polovinu.

OČEKIVANJA
Oralno će vas zadovoljiti pod tušem.

STVARNOST
Velika je verovatnoća da će se ona okliznuti, molite Boga da se pri tom proklizavanju ne uhvati za ono što je gleda pravo u lice, jer će to prijatelji da bude baš bolno iskustvo.

OČEKIVANJA
Ne treba vam lubrikant, ona će biti vlažna i voda je vlažna, zar ne?

STVARNOST
Ogromna greška! Ne možete da zamislita kolika, voda nije lubrikant, a i to što će devojka da vam bude vlažna, voda će se i to isprati.

Evo još 5 mesta za seks, koja mogu da ponesu titulu najgorih!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *