Zavođenje u 10 minuta - Men`s Health

Zavođenje u 10 minuta

VAŠ PRILAZ ?????
Njen mozak brzo odmerava vašu visinu i simetriju vašeg lica istog trenutka kada se sretnete. A tada je ubedite da ste karakterni. Priđite samouvereno. Nemojte se pretvarati da ste naleteli na nju. “Muškarci imaju običaj da razgovaraju jedni s drugima iz uglova iz kojih se može izbeći sukob”, kaže antropolog dr Helen Fišer sa Ratgers Univerziteta i autor knjige “Why We Love” “Ali žene se suočavaju jedne s drugima i održavaju kontakt očima.”

VAŠE PREDSTAVLJANJE ????
Dobro rukovanje nije prečica do njenog kreveta, ali vas loše može prokleti. Ruke su prepune taktilnih nerava i ljudi sa slabim, trapavim rukovanjem se doživljavaju kao stidljivi i neurotični, prema jednoj nedavnoj studiji sa Univerziteta Alabame. Prema tome, držite vaše piće u levoj ruci i pružite joj čvrst, ali ne i stisak koji lomi kosti. Obratite takođe pažnju i na njen stisak: U istoj studiji se kaže da žene koje se rukuju čvršće imaju tendenciju da budu i sklonije avanturama.

VAŠ GLAS ??????
Najatraktivnije žene više vole muškarce sa dubljim glasovima, prema jednoj skorijoj studiji škotskih istraživača. To sugeriše visoke nivoe testosterona, znak snage i reproduktivne nadmoći. Gurajte vazduh vašom dijafragmom, a ne sa vašim grlom. Ovo produžava put kojim se vazduh kreće prema vašim glasnim žicama. “To je kao ugrađeni bas zvučnik” kaže glasovni trener Džoan Džoela.

VAŠA PRVA REČENICA ??????
Recite nešto što će izvući detalje o njoj. “Tvoji prijatelji deluju fino – kako si ih upo znala?”, istovremeno je i kompliment i prozor ka njenoj prošlosti. Izgrađivanje veze će osloboditi dopamin, pojačavač raspoloženja u mozgu. Pokažite vaše interesovanje sa verbalnim slaganjem (“aha”, “nastavi”), dodaje dr Aleks Pentland, profesor sa MITa, koji je razvio softver koji prepoznaje da li postoje iskrice između onih koji su se tek upoznali.

Pročitajte i  Ako se nije ohladila, o čemu je reč? 5 razloga zašto je u poslednje vreme molite za seks

VAŠ RAZGOVOR ???
Svi mi znamo da postavljamo mnogo pitanja i još više da ih izbegavamo. Ali nemojte se predati lako. “Žene slušaju veoma pažljivo tražeći znake statusa i dobrostanja”, kaže Fišer. Zadržite za sebe sve nagoveštaje finansijskog i ličnog uspeha, ali dozvolite njenoj radoznalosti da izvuče neke detalje. Još jedan ključni savet za razgovor: Pričaj te u istom ritmu kao i ona i smatraće vas inteligentnim, ljubaznim, pouzdanim i ambicioznim, pokazala je studija sa Univerziteta Meriland.

VAŠ GOVOR TELA ??????
Privlačnost prouzrokuje to da parovi oponašaju telesni jezik jedno drugog. Ali nemojte biti isuviše nestrpljivi da se povežete. Ostanite opušteni i prepustite joj da ona odredi ton, kaže Liza Klampet, osnivač Matchmaking Instituta. Nasrtljivost prouzro kuje nervozu i oslobađa hormone stresa u nje nom mozgu. “Jednom kada vam dotakne rame ili kravatu, odgovorite na to kroz minut ili dva”, kaže Fišer. Ili dodirnite njenu unutrašnju podlakticu, zonu bogatu nervima i to će proizvesti iskrice.

VAŠE ZAKLJUČENJE UGOVORA ???
Ako ste ostavili dobar prvi utisak, ona će se možda pitati kakvi ste u krevetu. “Svesno ili ne”, kaže Fišer,”ona traži znake da ste vi strpljivi i osećajni na način koji će njenom telu pružiti zadovoljstvo”. Prema tome, obraćajte joj se kroz izbor muzike sa džuboksa. Pažljivo sa pikadom. Naručite mirišljave papiriće ili bocu vina. Pokažite rafinirane ukuse u ovim oblastima i ona će pretpostaviti da imate i druge, vredne istraživanja – u njenom stanu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *