Pruži joj nezapamćeno oralno iskustvo - Men`s Health

Pruži joj nezapamćeno oralno iskustvo

1. RECI JOJ DA JE LEPA
Većina nas nije zadovoljna bar nekom sitnicom na svom telu. Čak i ako ležiš u krevetu s najzgodnijom devojkom na svetu, ona će se brinuti šta misliš o njenom telu. Reci joj da je lepa, koje stvari voliš na njoj. Napravi to dovoljno uverljivo da te pusti u svoje međunožje.

Saznajte i: Kako da je nagovorite na grublji seks?

2. ZASTANI I POKAŽI POŠTOVANJE NJENOJ „MAČKICI“
Zastani i dobro pogledaj. Prekrasna je, zar ne? Ništa ne čini devojku toliko unikatnom kao što je njena maca. Stvarno ima svakakvih (male, velike, hamburgeri, čizburgeri, dabrovi..) a ona koju upravo sada gledaš je posebna i reci joj koliko ti se sviđa.

3. ŽENE SU VERBALNA BIĆA-PRIČAJ JOJ
Žene su mnogo jače na rečima, posebno kada se radi o seksu. Više reaguju na „verbalnu ljubav“. Zapamti, čim joj više govoriš, lakše ćeš dobiti propusnicu. Dok joj maziš i diraš malu, nemoj zaboraviti da joj kažeš koliko je seksi onako mokra.

Otkrijte zašto je Oralni seks odličan za zdravlje žene

4. LIŽI JOJ SPOLJNE PA UNUTRAŠNJE USNE I PRONAĐI KLITORIS
Nežno joj razdvoji usne i pogledaj unutarašnje, lizni ih ako želiš. Nakon toga podigni ih prema gore i nađi joj klitoris.

5. SVAKI PUT KADA JE DIRAŠ, NAVLAŽI PRSTE
Svaki put kada je diraš, navlaži prste. Možeš ih polizati ili ih navlažiti sa sokovima iz njene mačkice, ali ih svakako navlaži pre diranja klitorisa jer on sam po sebi nije baš navlažen i doista je osetljiv. Ako ćeš ga maziti sa suvim prstima, to neće biti to jer je velika verovatnoća da će osetiti bar malu bol i totalnu neugodnost.

6. IZAZIVAJ JE
Polako se približi njenoj mačkici. Žene vole da ih izazivate, možda čak i više nego muškarci. Unutrašnja strana bedra je najnežnije mesto, pa ga ljubi, liži i radi šta god hoćeš vrhom svog jezika. Približi se njenoj pici opasno blizu i onda se vrati na bedro. Neka očekuje.

Pogledajte i: Analni seks: 8 stvari koje morate znati

7. IGRAJ SE SA NJOM
Sada počni s lizanjem dijela gdje se spajaju noga i pica. Trljaj usne po njenom klitorisu, ali lagano. Ne pritišći prejako. Tvoja odabranica će sada već lagano pizditi i htjeti da kreneš u pravu akciju. Lagano joj liži točku iznad klitorisa.

8. LJUBI JE PRVO NEŽNO PA SVE JAČE
Ljubi se s njenom picom lagano i nežno, potom sve jače. Upotrebi svoj jezik da razdvojiš njene usne i kada se rastvore, jezikom prolazi gore-dole između slojeva kože. Lagano joj raširi noge rukama. Zapamti, sve što joj radiš na početku mora biti nežno.

9. ZADOVOLJI JE JEZIKOM
Ovo je nešto što žene obožavaju. Ne samo što je osećaj božanski, već zato što žele da posvetite malo vremena i klitorisu. Pogledaj da li je dovoljno nabreknuo i da li se njegov vrh već vidi. Ako da, počni s lizanjem. Ako ga ne vidiš, još uvek te čeka sakriven. U tom slučaju vrhom jezika liži kožu kojom je pokriven. Sada ga liži jako i pritisni jezik na to magično mesto.

Pročitajte i  Otkrijte šta možda uništava vaš ljubavni odnos (a da niste ni svesni)

Pogledajte i: 6 koraka do savršenog poljupca

10. POSVETI SE VRHU
Nežno joj odvoji usne i šaraj jezikom po klitorisu, bilo da je pokriven kožom ili ne. Radi ovo brzo i njene noge bi već trebalo da se tresu. Kada osetiš da se približava orgazmu, skupi svoje usne u slovo O i nežno usiši klitoris. Gledaj njenu reakciju. Ako joj se sviđa, počni da ga sisaš jače. Najbitnije je da gledaš reakciju i zavisno od nje prilagodiš jačinu sisanja. Ako digne karlicu u vazduh, kao da će svršiti, podigni se i ti, nemoj je pritiskati nazad dole. Ne puštaj. Postoji previše muškaraca koji posustanu prerano, a žene to mrze.

11. SA 2 PRSTA
Da malo pojačaš intenzitet, gurni joj dva prsta dok joj jezikom obrađuješ klitoris. Ovo možeš raditi i pre ili posle. Ipak, najbolje je u isto vreme kad ližeš. Nemoj zaboraviti da ih pre toga navlažiš. Gurni ih sporo i počni da je njima jebeš. Malo kasnije počni brže, neka bude u ritmu. Slušaj joj disanje i ubrzavaj samo ako i ona brže diše.

12. SPOZNAJ „SIMPTOME“ KOJE IMA PRE ORGAZMA
Svaka devojka je jedinstvena, zato budi pažljiv. Možda zadovoljavaš onu kojoj se bradavice ukrute kad se uzbudi a možda onu kojoj se ukrute kad svršava. Možda obrađuješ onu koja se zacrveni i trese se. Promatraj je i zapamti kako se ponaša pre svršavanja.

Pogledajte i: 9 stvari koje žene u seksu najviše vole

13. NE PUŠTAJ KLITORIS KADA DOSTIŽE VRHUNAC
Kada počinje da svršava, ni u jednom trenutku ne puštaj klitoris. Drži ga koliko treba. Kada počne da se „oporavlja“ od prvog orgazma, pritisni jezik na donji deo klitorisa a tvoje usne neka obuhvataju njene. Ako u ovom trenutku nastaviš s lizanjem i maženjem i ako odigraš sve kako treba, stići će još jedan orgazam. Žena ostaje uzbuđena i sat vremena nakon svršavanja! Nadam se da shvatate potencijal ove informacije.

14. ŠLAG NA VRHU
Neke žene vole da im se prstom mazi analno područje dok ih ližete. Ako pristaje, gurni joj prst kada je ližeš i tvoja je zauvek.

15. NAKON ORGAZMA – VODI LJUBAV
Nakon što si joj priuštio najbolji orgazam koji je ikad imala, nemoj stati. Mazi je tamo gde najviše voli, pričajte, ljubi joj grudi i vrat. Ženama je orgazam najbolja stvar na svetu, posebno ako njihov izabranik zna da radi sa jezikom. Liži je često i pazi na njene signale-tako ćeš najpre saznati šta joj odgovara a šta ne. I najbitnije-uživaj u ovom činu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *