Najhrabrije javne lokacije na kojima treba imati seks - Men`s Health

Najhrabrije javne lokacije na kojima treba imati seks

Svi ljubitelji seks eksperimenata na pravom su mestu. Leto je zvanično počelo, a sa njim i odmori, letovanja, lepi sunčani dani koji su idealni za seks igrice pod vedrim nebom. Pa ukoliko želite malo da osvežite svoj ljubavni život, vreme je da se osmelite i probate nešto novo. U to ime, evo nekih saveta za luckaste igrice pod zvezdama.

GARDEROBA

Samo retki se usuđuju da kod seksa na javnom mestu odu korak dalje i priušte sebi zabavu na hrabrim mestima. Garderoba je jedna od njih, bila to svlačionica u dvorani za vežbanje ili kabina za presvlačenje u prodavnicama. Ako s partnerkom redovno idete na fitness, možete nakon znojavog razgibavanja vaša vruća tela ohladiti pod zajedničkim tušem u garderobi. Pazite samo da vas neko ne iznenadi. Pravi adrenalin ćete osetiti ako priuštite sebi neki diskretan erotski doživljaj u garderobi prodavnice sa odećom, koja ima dovoljno velike kabine. Pazite da kabina bude potpuno zatvorena do poda, jer bi u suprotnom slučaju neko mogao po položaju vaših nogu i pantalona da zaključi što se događa.

NA RADNOM MESTU

To vrlo neprofesionalno ponašanje moglo bi da vas košta i radnog mesta. Ako je strah veći od uzbuđenja, radije se nemojte upuštati u seks u kancelariji ili bilo kom drugom mestu u zgradi u kojoj radite. U slučaju da je želja veća, samo hrabro priuštite sebi divlju avanturu, s kojom ćete sigurno začiniti dug i stresan poslovni dan. Pazite samo da prostor bude samo vama na raspolaganju i da pri seksu ne budete previše glasni.

U PARKU

U prolećnim i letnjim danima možete u večernjim satima da se oprobate u nestašnom sedenju na klupicama u parku. Neka vaša devojka pre izlaska obuče suknju i sedne vam u krilo. Vrlo diskretno naka vam otkači pantalone i namesti se tako da njena suknja pokriva sve što se dešava. Nežno i gotovo neprimetno se ljuljajte. Uživajte u prisutnosti prolaznika, koji uz vašu pažljivost da se ne razotkrijete neće niti slutiti što se dešava u njihovoj neposrednoj blizini.

Pročitajte i  Govorite njenim jezikom

U GOSTIMA

Ako ste zaista odvažni i nestašni, možete sebi da omogućite seks i u stanu svojih prijatelja, poznanika ili vaših roditelja. Najbolja prilika su veća okupljanja, slavlja, rođendani i ostale priredbe koje uključuju posetu većeg broja ljudi, jer se jedino u gužvi možete potpuno izgubiti u nekoj sobi. Osećaj da vas svaki čas mogu zaskočiti, daće vam dodatni erotski podsticaj.

U BAZENU

I na kupalištima seks može da protekne vrlo diskretno ako ste dovoljno pažljivi i neupadljivi. Žena treba da se nasloni na ivicu bazena, a sve što vi treba da uradite je da pomerite kupaći. Isto to možete leti da radite u moru.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *