Recite pravu stvar u pravo vreme - Men`s Health

Recite pravu stvar u pravo vreme

Kada su nam devojke najprivlačnije?

Nezgodne situacije u vezi mogu vas navesti da zaćutite, ali nekada zaista morate nešto i reći. Vaše ćutanje može biti opasno i doneti vam još više nevolja. Tada morate da postupite odgovorno.

ZA VREME SVAĐE

Zašto vi ćutite: Pokušavate da je ne provocirate, što može prouzrokovati još više gneva i produbiti konflikt.

Šta ona misli: Osećaće se kao da ne poštujete njeno mišljenje, što je još gore od toga da vam nije stalo do nje.

Rešenje: Recite joj da vam je stalo do vaše veze i da ne želite da kažete neku glupost zbog koje biste kasnije žalili. Pitajte je da nastavite razgovor nešto kasnije i time ćete joj dati do znanja da ne pokušavate da pobegnete.

POSLE SEKSA

Zašto vi ćutite: Vama je do opuštanja, a ne do priče.

Šta ona misli: Mislite na nešto drugo. Ili ste zaspali. Ona sad želi da osećate uzajamnu bliskost,a pravi način da se to iskaže je kroz razgovor.

Rešenje: Zaboravite na uopštene hvale i pomenite joj nešto posebno što kod nje cenite. Spomenite kako je to i to pamćenja vredno.

KADA JE UZNEMIREA ZBOG POSLA

Zašto vi ćutite: Muškarci vole da reše stvari.Kad to nisu u stanju, zatvorese u sebe.

Šta ona misli: Potpuno ste nezainteresovani za ono što se njoj događa. Radije ćete ćutati, dok ne prestane da priča o tome.

Rešenje: Nemojte joj nuditi instant rešenja. Ona zna da nemate keca u rukavu, ona to i ne traži. Treba joj neko da je sasluša i vi odreagujte sa gnušanjem na podli postupak njenog šefa ili pokažite saosećanje.

KADA VAS PITA KAKO IZGLEDA
Zašto vi ćutite: Bojite se da ne kažete nešto pogrešno, pa je pohvalite kratko i šturo.

Pročitajte i  9 porno glumica koje možete da pratite na Instagramu

Šta ona misli: Vi uopšte niste zagrejani za nju. Kada žene ovako nešto pitaju, muškarci ih shvate bukvalno, a one zapravo misle – šta mislite o njima i šta prema njima osećate.

Rešenje: Brzo: Šta najviše volite na njoj? Recite joj da njena toaleta ističe tu savršenost. Ne traži ona uvek kompliment, već je važna brzina i iskrenost vašeg odgovora.

KADA UPOZNAJETE NJENE PRIJATELJE
Zašto vi ćutite: Neprijatno vam je, jer ih ne poznajete i postiđeni ste i pitate se šta su sve čuli o vama.

Šta ona misli: Nepažljivi ste, možda čak neprijateljski nastrojeni prema njenim prijateljima. Ako ste razgovorljivi, veće su šanse da ostavite dobar utisak

Rešenje: Pitajte je da vam ispriča nešto o njima. Tako ćete imati temu za razgovor u početku. A i stavićete prijateljima do znanja da ih vas dvoje spominjete u pozitivnom svetlu.

Foto: Shutterstock

Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *