10 najvećih prepreka do seksa - Men`s Health

10 najvećih prepreka do seksa

ONI DANI U MESECU
Počelo je laganim maženjem u krevetu koje se pretvorilo u trljanje na suvo. Tvoj vojnik želi da se ugura u rupicu i jednostavno ne posustaje dok ne dobije šta želi. Ali, ona kaže da je boli stomak i da nije vreme ni mesto za to. Do đavola sve. Ako si srećnik, dobijaš pušenje za smirenje napetosti a ako joj je stvarno jako loše…Žao nam je.

PROBAVNE SMETNJE 1.DEO
Odveo si devojku na večeru i potrošio pare koje ti je baka dala za rođendan (a hteo si da kupiš nove pantalone). Sve ide kao po loju i siguran si da je ovo tvoje veče. Fensi restoran obično ne garantuje da je hrana taj dan bila sveža i za pola sata stomak ti se oglašava kao stari traktor. Iako osmeh ne skidaš s lica, osećaš da je sve gore i gore. I taman kad ste u autu, na putu prema tvom stanu počinješ da ispuštaš gasove. Nekako izbegavaš gužvu, upadate u stan i ostatak večeri provodiš na wc-u a ne u njoj.

PROBAVNE SMETNJE 2.DEO
Ovo je blaži oblik cockblockera (hm,ako takav postoji?) – puštanje „golubova“. Tog dana je mama skuvala odličan domaći pasulj sa kobasicama a ti si zaboravio da ideš na piće sa devojkom koju si upoznao na koncertu za skupljanje donacija za poplavljena područja. Dolaziš na dogovoreno mesto, devojka ti se stvarno sviđa a ti se osećaš kao agent na tajnom zadatku skrivajući svoje „golubove“. Ako je univerzum na tvojoj strani, posrećiće ti se. U najgorem slučaju ostavljaš mali trag kočenja na gaćama, u najboljem ona misli koji to jebeni kreten prdi u kafiću. Iako vidiš na njoj da je naložena, danas nije tvoj srećan dan.

NJENE DOSADNE DRUGARICE
Idealno subotnje veče, vas dvoje u kafiću, poprilično pijani, naručujete još jednu turu pa planirate da se negde zavučete, gde vas niko neće prekidati. I baš u tom trenutku u kafić upadaju njene drugarice. Jedna je baš juče raskinula sa dečkom i ubacuju se u vaše gnezdo. Već poprilično pijana, gospođica Ostavljena počinje da plače i odmah su sve njene drugarice oko nje – uključujući i tvoju. Danas ništa od druženja, šapuće ti. Moramo sve zajedno da je otpratimo do kuće. Hvala Bogu da imaš obe ruke. Kako bi se tek osećao da ih nemaš?

TVOJI DOSADNI DRUGOVI
Izveo si je u nedelju uveče u šetnju pa do Meka, kad srećeš svoje pijane drugove. Nisu se ni vraćali kući nakon subotnjeg izlaska i planiraju da piju do ranog jutra. Nagovaraju te da im se pridružiš. Stvarno želiš ali ne znaš kako to njoj da saopštiš. Odlučuješ na brzinu da pojedeš 5 čizburgera i da je otpratiš do kuće. Znaš i sam da ćeš zažaliti ako sa drugarima ne bude dobro, ali nema veze. Provodiš noć potpuno pijan natežući majmuna u nemogućnosti da svršiš i na kraju zaspiš.

Pročitajte i  Saveti za seks na jednu noć

NJEN PAS/MAČKA
U krevetu već sat vremena traje vruća akcija, potpuno ste napaljeni i jedan minut te deli do eksplozije. To se naravno neće dogoditi jer je Srećko počeo da cvili, mora baš sad da izađe napolje. Iako ne želi, ona ustaje, oblači se i pita te hoćeš li sa njom i Srećkom u šetnju. Boli me ona stvar za tu debelu džukelu, misliš u sebi, ali sa osmehom odgovaraš da ćeš ih pričekati. Sreća će te pomaziti ukoliko se nalaziš u istoj situaciji a tvoja devojka ima mačku. Nju jednostavno nahrani za minut i vraća se u igru.

MORA DA PIŠE SEMINARSKI RAD
Uspeli ste da ugrabite malo vremena kad su njeni starci otišli na selo i krećete na posao. Napaljen si k’o nikad i krećete na posao, kad je zove koleginica sa fakulteta i pita je da li je već napisala seminarski koji sutra treba da se preda. Ona shvata da nema napisanu ni naslovnu stranicu a ti shvataš da svoje slobodno vreme moraš da počneš da trošiš na pametnije stvari. Za ubuduće joj kupi post-it papiriće, uz malo sreće i dobru organizaciju ona će svoje fakultetske obaveze izvršiti na vreme. A ti ćeš svršiti na vreme.

NEOČEKIVANI ULJEZI
Slična situacija kao i pod brojem 7, samo što je ova mlada dama svoje obaveze izvršila i spremna je da se baci na kolena. I baš kada kreće da radi vežbu za razgibavanje kukova na tebi, ispred kuće se čuje auto njenog oca. Nek sve ide u k..

PIJANI DRUG
Izašao si sa najboljim ortakom i sreo nju nakon što se niste videli nedelju dana. Zabavljate se u klubu i ona te bez srama poziva k sebi. Ipak, tvoj najbolji drug je toliko pijan da se ne odvaja od tebe. Prdi, podriguje i priča gluposti. Nakon 10 minuta postao si svestan da ćeš ostati na suvom. Ortak, pa riba misliš u sebi. Kakva glupost, sutra ćeš ga prebiti k’o majmuna. U trenutku kada razmišljaš kako ćeš mu se osvetiti, ona odlazi bez pozdrava. Radije skoči po još jednu tekilu da ti veče ne propadne. Do kraja.

RAZLJUTIO SI JE
Za ovaj cockblock si sam kriv. Ti,lično. Krenuli ste da se mazite i već je skoro bio unutra kad se na ekranu pojavila Miranda Kerr a ti si osetio potrebu da komentarišeš njene noge. Sedi, jedan. Nisi ni zaslužio bolje. Ni mi ti ne bi dali da imamo vaginu između nogu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *