Oralni svet - Men`s Health

Oralni svet

1. Gde muškarci obožavaju da se spuste dole? / Italija
Ono što su, za Italijane, hleb i masline na stolu, to je kunilingus u krevetu. Ali, njegova svrha je, u najvećem broju slučajeva, da “podmaže” muški ego. “On čini da se muškarci osećaju zadovoljno i ponosno svojim ‘nastupom’”, kaže Gaja Poloni, seks terapeut iz Milana. “Mnoge žene u Italiji nisu zadovoljne tehnikom svojih partnera.” Zapravo, Dureksovo istraživanje je otkrilo da 86 odsto Italijana doživi vrhunac tokom seksa, naspram samo 48 odsto Italijanki.
Ovo je slučaj volje kojoj nedostaje stručnost. “Jedna od stvari koju mi žene govore je da muškarci ne koriste prste – već samo jezik”, kaže Polonijeva. “One preferiaju simultanu stimulaciju vagine i klitorisa.” Još jedna žalba: muškarcima promiču ženski suptilni signali. “Obratite pažnju na njeno disanje i pokrete. Ukoliko je žena uzbuđena, verovatno će pomerati karlicu”, kaže ona. “Ako se pomera brže, i vi ubrzajte. Ako uspori, pogodićete – usporite.”

2. A gde žene vole da oralno zadovolje muškarce? / Brazil
Mnoge žene širom sveta imaju stav “Radim to samo jer on voli”. A to nekako i nije previše uzbuđujuće, zar ne? Devojke u Brazilu, sa druge strane, smatraju pružanje oralnog seksa oblikom lične satisfakcije. “Njihovo zadovoljstvo proizilazi iz zadovoljenja partnera. Osećaju se moćno dok uzbuđuju muškarca”, kaže dr Abdo. Zato i nije slučajnost to što Brazilci, prema Dureksovoj studiji, imaju možda najuzbudljiviji seksualni život na svetu.
Ali kako da od njenog prihvatanja stvorite entuzijazam? “Više puta sam pitala žene zbog čega izbegavaju pružanje oralnog seksa?”, kaže Englerova. Prema njoj, mnogim ženama to “predstavlja poniženje ili dužnost”.
Komunikacija je najvažnija. Neka bude jasno da vi oralni seks vidite kao čin ljubavi – ili čak nešto u čemu je ona ta koja vas stavlja u potčinjen položaj. Možete probiti njene seksualne barijere tek kada budete razumeli zbog čega one postoje.

Pročitajte i  4 tehnike koje će popraviti vaš učinak u krevetu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *