Najbolje seks-poze za svaku veličinu - Men`s Health

Najbolje seks-poze za svaku veličinu

Kada je manevrisanje u krevetu posredi, definitivno možete svojoj lepšoj polovini da pružite maksimalno zadovoljstvo, nezavisno od toga koliko ste obdareni. Potrebno je samo odabrati odgovarajuću pozu i definitivno ćete je dovesti do vrhunca.

Evo nekoliko savršeno skrojenih poza za svaku veličinu.

PROSEČNA VELIČINA
Eksperti za seks vam preporučuju pozu “zmaj koji čuči”. Neka vas vaša partnerka obuhvatiti rukama oko vrata i nogama oko struka pre nego što se spustite u čučanj, praveći tako za nju stolicu. Ona bi trebalo da pokreće telo čvrsto priljubljeni uz vas.

GOSPODIN ZVERKA
Ukoliko ste baš obdareni, najbolje je da predigra traje duže kako bi se vagina vaše lepše polovine proširila, a zatim po potrebi koristite i lubrikant. Odaberite pozu u kojoj je žena odozgo kako biste vi kontrolisali prodiranje. Neka se nagne iznad vas i odboči rukama u nivou vaše glave, kao da želi da uradi sklek, a vi možete da joj pružite dodatnu podršku tako što ćete saviti noge u kolenima.

MANJI OD 15 CENTIMETARA
Za vas je idealna seks-poza “od pozadi”. Ova poza omogućava dublju penetraciju. Neka vaša partnerka legne na stomak, a zatim podigne guzu visoko dok joj glava ostaje spuštena na jastuku. Lubrikant izbegavajte, jer kada je u pitanju manji penis trenje je vaš najbolji prijatelj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *