Tehnike koje će ona obožavati tokom predigre - Men`s Health

Tehnike koje će ona obožavati tokom predigre

Ako ste se prepoznali u nekim navedenim situacijama, proučite neke od poteza koje će ona obožavati, a mi vam ih donosimo u nastavku teksta.

“DOHVATITE” SE NA KAUČU
Dok sa partnerkom uživate uz vašu omiljenu emisiju ili film, često se dogodi da stvari izmaknu kontroli, a temperatura u prostoriji naraste. Prilikom takvih situacija nemojte već kod najmanje naznake da bi vam se moglo posrećiti da prekidate predigru i krećete sa “selidbom” u spavaću sobu. Predigru smatrajte zagrevanjem i vrlo bitnim delom, zato uživajte u dodirima i dovedite je do toga da vas moli da joj “pokažete zvezde”. Verujte, ako je dovedete do te situacije da će seks biti mnogo bolji i strastveniji.

ZAPALITE JE DODIRIMA
Kada jednom upoznate svoju partnerku, dodirom na pravo mesto svakog puta ćete je dovesti do ludila. Lagani dodir u prolazu, ruka pod majicom u bioskopu ili dodir po nozi tokom romantične večere, mogli bi vas dovesti do spavaće sobe, ali tu nikako ne treba stati. Pratite njene reakcije i kad vidite da joj je najbolje, lagano se povucite. To će je samo još više napaliti i dovesti je do trenutka kada će jednostavno strgnuti odeću sa vas.

ZAPALITE JE MASAŽOM
Kada je okrenete na stomak i time “sakrijete” njene delove tela na koje bi vam ruka mogla sama pobeći, daćete joj do znanja da vam cilj masaže nije samo kako biste na kraju završili u krevetu, već da joj želite pružiti vreme uživanja i relaksacije. To će joj pomoći da se opusti. Kvalitetna erotska masaža probudiće sva njena čula, kratka pauza kako bi je poljubili ili malo gricnuli, samo će je još više uzbuditi. Nikako ne koristite previše ulja jer kod erotske masaže sve je u dodiru, a velika količina ulja smanjiće osećaj dodira. Pri kraju krenite prema guzi i pratite njene reakcije koje će vam odmah pokazati da li vas želi ili je spremna za spavanje.

Pročitajte i  10 stvari o ljubavi i seksu koje moramo da naučimo pre 30. godine

LJUBITE JOJ VRAT
Vrat je mesto koje je kod žena neverovatno osetljivo. Gotovo sve žene jednostavno obožavaju kad ih strastveno ljubite po vratu. Čak nekada to nije ni potrebno, dovoljno je da joj koji put dahnete kako bi osetila toplinu i biće vaša. Ali, zapamtite, bitno je da to činite polako. Poljupci po zadnjem delu vrata gotovo su garancija da ćete je raspametiti, a ako se nakon toga okrene prema vama, budite sigurni da je spremna za nove igrice.

UZBUDITE JE BEZ DODIRA
Možda ćete se začuditi kad vam kažemo da je mozak najveći seksualni organ koji posedujemo. Ako shvatate iz kog razloga to govorimo, tu informaciju možete iskoristiti u bilo kojoj situaciji. Zamislite predigu u kafiću, prodavnici ili autobusu. Da, dovoljan je jedan šapat na uvo šta bi sad želeli da joj radite ili šta je čeka kada stignete kući, jedan telefonski poziv ili sms poruka. Međutim, nikako nemojte preterivati s informacijama, spomenite joj maleni detalj i pustite njenu maštu da odradi drugi deo. Ako uspete da je uzbudite bez ijednog dodira, pripremite se jer vas čeka luda noć.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *