Kako da probijete led u teretani - Men`s Health

Kako da probijete led u teretani

Muškarci ili žene? Kod koga je gubitak pamćenja brži?

Teretane su odlično mesto za upoznavanje lepih devojaka. Međutim, da biste ostvarili kontakt i uzeli joj broj telefona, morate da znate određena pravila, inače ćete postići kontraefekat.

BUDITE PRIRODNI I SUPTILNI

Kada primetite lepu devojku u teretani pokušajte da joj privučete pažnju na suptilan način. Nasmešite joj se sa druge strane teretane i tokom treninga joj se katkad nasmešite. Na kraju treninga joj priđite i pitajte je kako se zove na sasvim neposredan način. Agresivan pristup ili neumesno proganjanje po teretani nije nešto što će vam doneti mnogo uspeha u njenom osvajanju.

NE PREKIDAJTE NJEN TRENING

Ne zaboravite da je i ona u teretani sa namerom da treninra. Nemojte započinjati razgovor s njom dok aktivno trenira, jer niko ne voli da prekida seriju vežbi ili da uspori s trčanjem da bi ćaskao. Zato je najvažnija stvar u pravom tajmingu. Priđite joj dok pije vodu ili pored nje stavite svoju strunjaču dok se istežete.

UPUTITE JOJ ISKREN KOMPLIMENT

Pohvalite njen naporan rad i recite joj da ste impresionirani njenim navikama u treningu. Uvek je bolja opcija da pohvalite njenu top formu nego izgled njenog tela.

NE ISPRAVLJAJTE JE DOK TRENIRA

Osim ukoliko niste profesionalni trener, svaki komentar na njeno izvođenje vežbi nije primereno, posebno ukoliko vas nije pitala za mišljenje. Ukoliko počnete da joj pokazujete kako se određene vežbe rade, protumačiće vas pogrešno i sigurno vam neće dati broj telefona.

PITAJTE JE ZA SAVET

Možda je vaša forma odlična, ali progutajte ponos i podignite joj samopouzdanje pitajući je kako se radi određena vežba. Tako ćete ostvariti početni kontakt i pokazati interesovanje za to što ona radi. Kada sledeći put vidite oglas na tabli za časove joge pitajte je da vam se pridruži, a zatim osmislite plan kako da se vidite sledeće nedelje.

Pročitajte i  Pravila džentlmena

NE DODIRUJTE JE

Čak iako ste potpuno impresionirani izgledom njenog kvadricepsa, ne pokazujte to dodirivanjem njenog tela. Statistike su pokazale da žene potpuno izluđuje kada ih muškarci dodiruju tokom treninga.

Foto: Profimedia

Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *