Šta žene žele: Tri osobine savršenog muškarca - Men`s Health

Šta žene žele: Tri osobine savršenog muškarca

Frajeri su se oduvek pitali šta je to što bi zadovoljilo jednu ženu. Međutim, čak ni nakon toliko godina pisanja i pričanja o ženskim potrebama, ali i proživljavanja raznih iskustava, nisu uspeli da pronađu odgovor. Tačno je da pravog rešenja zapravo nema, ali ipak postoje stvari koje svaka dama traži u muškarcu.

ISKRENOST
Na prvom mestu je iskrenost. Ona je ženama jako bitna i najviše od svega ne podnose kada iskrenosti u vezi manjka. Kada muškarac bezrazložno laže, žene su spremne čak i da raskinu, jer im je od svega bitnije da na partnera mogu da se oslone. Bez oslonca, veza je po mišljenju svih dama na vrlo klimavim nogama.

SPOSOBNOST MUŠKARCA DA SLUŠA
Na drugom mestu ženskih potreba je sposobnost muškarca da sluša. Žene vole kada pored sebe imaju partnera kojem mogu da se povere, koji će znati da ih sasluša, savetuje i bude im podrška u svakom trenutku. Imate li tu moć, izdvojićete se u moru površnih ljudi kojima reči na jedno uvo uđu, a na drugo još brže izađu. Slušajte je šta priča i bićete posebni za nju i poželeće vas zauvek u svojoj blizini.

ZRELOST
I na trećem, ali ne i manje važnom mestu, nalazi se zrelost. Žene vole pre svega muškarce koji razmišljaju zdravorazumno, koji su odlučni i znaju šta hoće. U muškoj je prirodi da budu jak i uvek čvrst oslonac ženana, a u situacijama kada je obrnuto, dame se vrlo brzo okreću nečem novom, nečemu što će ih staviti u ulogu štićenica, a ne zaštitnika. Žena je krhka i normalno je da traži nekog ko je jači od nje. Sve ostalo ne dolazi u obzir. Zato, nemojte se previše dvoumiti, već lupite šakom o sto.

 

Pročitajte i  Dame otrkivaju: Evo šta najviše žele
Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *