Šta ona želi da primetiš? - Men`s Health

Šta ona želi da primetiš?

Prilazi ka tebi nakon dana provedenog u kozmetičkom salonu i šopingu i postavlja pitanje: ”Pa, šta misliš?”
Priznajmo, muškarci nisu baš sposobni da primete male detalje na ženama. Ali ako ne uočite neku, za nju veoma bitnu transformaciju kao što je promena frizure, možete upasti u pravu nevolju. Kako da izbegnete da je uvredite a da u međuvremenu ne dobijete neke supermoći za zapažanje?

Psihijatar i ekspert za veze, Trejsi Tomas kaže da je to zapravo veoma jednostavno. ”Ona samo želi da primetite trud koji je uložila, zato siguran odgovor može da bude – volim što se uvek trudiš da izgledaš divno za mene, ili hvala što unosiš toliko truda u našu vezu”.

Međutim, nekada ovakvi uopšteni odgovori neće biti dovoljni. Postoji pet osnovnih detalja na koje zaista želi da obratite pažnju:

1. “VRUĆ” DONJI VEŠ
Kada žene kupuju donji veš za muškarca uglavnom je mnogo više seksi od onog koji nose svakodnevno. Zato će joj komentar kao “Mmm, baš dobro izgledaš u tome”, zaista značiti.

2. NOVA FRIZURA
Dr. Tomas preporučuje da ovoj situaciji pristupite na siguran način, iako se možda ne vidi razlika, recite joj da vam se sviđa kako njena kosa uvek lepo izgleda.

3. NJENO TELO
Možda vi i ne primećujete rezultate njenog redovnog odlaženja u teretanu ali bi sigurno trebalo da pohvalite kako izgleda. Na taj način zapravo primećujetei njen trud da bolje izgleda specijalno za vas.

4. CIPELE
Muškarci ne primećuju obuću i to je uglavnom u redu. Ona i ne očekuje da joj hvalite patike ili baletanke koje je uzela prošle nedelje. Međutim ako vidite da je obula neke uske čizme na visoku štiklu ili sandale znajte da taj izbor nije baziran na udobnosti. Dr. Tomas predlaže da joj jednostavno kažete “sviđaju mi se te cipele” i ona će znati da cenite njen trud.

Pročitajte i  Sofija Milošević, srpska lepotica za kojom uzdiše svet

5. KADA POSPREMI KUĆU
Ako vam sve iznenada izgleda čisto i uredno, zamislite šta- pospremila je! “Jedno obično hvala, kuća super izgleda, biće dovoljno da joj kažete” predlaže vam dr. Tomas.

Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *