5 jednostavnih metoda da je "skinete" - Men`s Health

5 jednostavnih metoda da je “skinete”

Bez obzira na to da li je vaša dama stidljiva, nesigurna ili ne zna šta je to što vi želite, u situacijama kadaodeća nikako da nestane je važno da preuzmete kontrolu.

Postoji nekoliko zabavnih načina da vaša devojka ostane „kao od majke rođena“. Nik Savoj iz organizacije „Ljubavni sistemi“ predlaže pet jednostavnih metoda za skidanje devojaka i garantuje uspeh i odličan provod.

Foto: Shutterstock

SKINITE SE

Iznenadite je neočekivanim striptizom, koji je može ohrabriti da se i sama raskomoti. To će spustiti tenziju i opustiti vas oboje.

„Skidanje odeće nije prvo o čemu žene razmišljaju, pa će sigurno pokušati da vas zadrži u dobrom raspoloženju i prati ono što vi radite“, ističe Savoj.

TOPLO-HLADNO

Ako je toplo, postoji velika verovatnoća da će ona poželeti da skine odeću. Recimo, ako je sredina leta, pokušajte malo da zagrejete atmosferu – čašom vina ili zatvaranjem prozora.

S druge strane, ako je hladno, možete se zajedno sklupčati pokriveni ćebetom. A tada jedna stvar vodi ka drugoj…

Foto: Shutterstock

HRABROST

„Nijedna žena se neće skinuti za muškarca zato je uzbuđuje koliko je on poštuje“, kaže Savoj.

Ukoliko vam se devojka dopada, ona će to znati, priznali joj je ili ne. A ženama se nimalo ne sviđaju muškarci koji ih žele, ali ne preduzimaju ništa. Zato pokažite samopouzdanje, nasmešite se i jasno kažite šta želite. Ili jednostavno pustite svoje ruke da joj to kažu…

Foto: Shutterstock

FIZIČKA AKTIVNOST

„Veća je verovatnoća da će žena skinuti odeću posle treninga, šetnje ili dana provedenog na plaži“, smatra Savoj.

„Isplanirajte zato nešto uzbudljivo što uključuje znojenje i onda je pozovite da se posluži vašim tušem,“ savetuje ovaj stručnjak.

Pročitajte i  Šta žene misle o analnom seksu?
Neobavezni seks: Šta o njemu misle žene?
Foto: Shutterstock

BUDITE MUŠKO

„Žene jednostavno obožavaju da budu zavođene“, kaže Savoj.

Naravno da će biti jasno šta želite da postignete, ali ona će se osećati lepo i poželjno. Neka sve bude ili makar deluje spontano.

Foto: Shutterstock

Usput je pozovite kod sebe, s nekim izgovorom. Predložite joj da zajedno odgledate neki film, na primer. Kada ona dođe i stvari počnu da se odvijaju prema planu, nikako ne dozvolite da tražite kondome pola sata, niti da otkopčavanje njenog grudnjaka traje pet minuta. Jedna greška je dovoljna da uništi magiju spontanosti i dovede vas u neprijatnu situaciju.

„Ako priča počne na dvosedu“, kaže Savoj, „onda je na njemu i završite!“

Foto: Shutterstock

Foto: Shutterstock

Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *