Seks u skučenom prostoru: Najbolje poze za rešenje problema - Men`s Health

Seks u skučenom prostoru: Najbolje poze za rešenje problema

Mnogi od vas verovatno su već iskusili muke sa dole navedenim skučenim prostorima, ali ako izaberete dobar položaj, sigurno će vam doneti popriličan užitak.

Foto: Shutterstock

AUTO

Najbolji položaj
Neka vaša draga podigne noge na kokpit, a vi kleknite ispred nje. Pozadi je nesumnjivo udobnije. Tamo ona može da legne preko sedišta i da se nogama odupre o krov. Vi ste, naravno, odozgo.

Opasnosti
Otpuštanje ručne kočnice. Lako može da se desi da auto sa lepog i mirnog brdašca na kome ste ga parkirali nekontrolisano krene nizbrdo i zabije se u drvo. Pazite i da vas organi reda ne uhvate na delu. U tom slučaju ćete verovatno morati da platite popriličnu kaznu, bez obzira na kvalitet predstave. Zato izbegavajte javne parkinge.

WC U AVIONU

Najbolji položaj
Partnerka neka sedne na lavabo i rukama se odupre o zid, a vi stanite između njenih nogu. Tako ćete najlakše prodirati u nju, naravno, pod uslovom da niste preniski ili previsoki (u ovom drugom slučaju je pitanje da li biste uopšte mogli da se smestite u tako malom prostoru). Kad budete izlazili, pravite se da je njoj pozlilo i tako ćete izbeći ljutnju stjuardesa i drugih putnika.

Opasnosti
Seks u WC-u nije krivično delo, ali pošto tamo nema pojaseva za vezivanje, preti vam opasnost od povreda ako avion počne da propada usled turbulencija.

ŠATOR ZA JEDNU OSOBU

Najbolji položaj
Neka vas zajaše na samoj sredini šatora da bi imala više prostora za glavu. Prednost ovog položaja je u tome što ona može da diktira tempo onako kako joj najviše odgovara sve dok ne stigne do vrhunca.

Opasnosti
Pazite na lampu, naročitoako je na gas, jer može da se pregreje i da zapali šator. Zato je najbolje da je iznesete napolje. Uostalom, kome uopšte treba lampa za takve aktivnosti.

Pročitajte i  5 seks poteza kojih se ona plaši

KADA ZA KUPANJE

Najbolji položaj
Lezite i ispružite noge. Gospođica neka sedne na vas i nasloni potkolenice na vaše grudi. Pri kretanju se pomažite rukama. Bićete iznenađeni učinkom!

Opasnosti
Kadu napunite samo do trećine, jer ako je prepunite može da vam se desi da voda tokom akcije pljuska po podu kupatila i procuri komšijama na glavu. U tom slučaju bi vam legli na zvonce, lupali na vrata, možda čak i pokušali da ih izvale, pa bi vaš “brod ljubavi” potonuo ne stigavši do cilja.

Foto: Shutterstock

Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *