5 znakova da ona gubi interesovanje - Men`s Health

5 znakova da ona gubi interesovanje

Danas vam donosimo pet znakova pomoću kojih možete da prepoznate da ona jednostavno više i nije preterano zainteresovana za tebe.

ČINI SE KAO DA IGNORIŠE ISKLJUČIVO TEBE
Ne odgovara na tvoje poruke, a kada se nakon nekoliko dana i udostoji da odgovori koristi izgovore poput; “uopšte više nisam toliko na Facebooku/Twitteru” ili sl. Dobro, možda bi joj i poverovao da ostalih 500 prijatelja ili followera redovno ne izveštava o svom ludom društvenom životu na Internetu, selfijima sa zabava i kafa sa drugaricama… Priznaj da i ti radiš isto kada ti neko nije previše interesantan. Što se pre pomiriš s novonastalom situacijom to bolje za tebe.

NE „LAJKUJE“ VIŠE TVOJE POSTOVE!
Ista stvar se obično događa na početku i na kraju neke veze. U početku vašeg druženja, zapravo – tokom upoznavanja, devojke nemaju običaj da „lajkuju“ statuse i fotografije osobe koja je privlači – lukave su. I ti bi zapravo trebalo da budeš takav – a ne odmah da klikćeš like na svim njenim fotkama koje je objavila od kada se registrovala na Facebook-u.

Kako vaš odnos napreduje postepeno će tvoje statuse krasiti sve veći broj njenih komentara i „lajkova“. To je najlepši deo neke veze – leptirići u stomaku, mislite da ste zaljubljeni, bla-bla-bla. Ali, sve prividno lepo ima i svoj kraj! Doći će vreme kad će ona baciti oko na drugog ili ćeš joj jednostavno postati dosadan. Tada će odjednom prestati sa „lajkovanjem“ stvari koje objavljuješ na Internetu. Naravno, ti ćeš to ubrzo shvatiti i odmah se potruditi da objavljuješ stvari za koje smatraš da će se njoj jako svideti. Poprilično jadno, i naravno da ne pali. Jedino što je još jadnije da je pitaš “Zašto više ne lajkuješ i ne komentarišeš moje statuse?”.

OBJAVLJUJE SEKSI FOTKE I ČESTO MENJA PROFILNE FOTOGRAFIJE?
Sećaš se kada si to već video? Tada kada si ti bio njena meta. O da, tvoje je vreme odzvonilo, sada je na redu neko drugi. Ili možda imaš drugo objašnjenje? Kažeš – “Smršala je u teretani pa se želi pohvaliti svojim drugaricama”. Da, baš! Prijateljice, jednu po jednu, ionako svakog jutra nakon velike nužde i vaganja telefonski informiše o svakom dekagramu i centimetru koji je izgubila. Uostalom to bi mogao biti i jedan od znakova da te već i prevarila.

Pročitajte i  MH eksperti vas uče da pravilno dišete: Za više mišića, brži oporavak i veću izdržljivost

NE IDE NA DRUŠTVENE MREŽE KADA STE ZAJEDNO?
Menja navike kada su u pitanju internet i društvene mreže? Za računarom je uglavnom kasno uveče, kada ti zaspiš? Više puta se dogodilo da gasi kompjuter ili minimizira chat kada ulaziš u sobu?

Čudno ponašanje počinješ da primećuješ i kada je mobilni u pitanju. Skriva ga od tebe? Uvek je na vibraciji? Ne odgovara na telefonske pozive kada si ti u blizini? To su samo neki od znakova koje ne bi smeo da uzimeš zdravo za gotovo predugo. Vreme je za uzbunu.

SKINULA JE TINDER NA SVOJ MOBILNI
Prijatelju, gotovo je! Svi znamo čemu služi ta aplikacija. Vreme je da uz pomoć „real life“ prijatelja i par gajbi piva okreneš novu stranicu u životu. Drž’ se! Naravno, postoji i druga opcija, ali nećemo da ti je spominjemo budući da ne želimo da promovišemo promiskuitetno ponašanje.

Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *