3 načina da trajete duže u krevetu - Men`s Health

3 načina da trajete duže u krevetu

Upravo zbog tih razloga, svedoci smo kako nas svakodnevno bombarduju reklamama o pilulama koje će nam pomoći da trajemo duže u krevetu. Dakle, nauka je našla odgovor na sve naše muke? Paaa ne baš…

Naučnici naglašavaju da iako korelacija između “dužeg roka” u krevetu i pilula postoji, teško je utvriditi da li su za to stvarno zaslužni lekići, s obzirom da većina studija nisu uporedile rezultate sa placebom. Ali ukoliko tražite način da trajete malo duže u krevetu, bez da idete do apoteke ili lekara proverite sledeće savete.

STOP-START TEHNIKA
Morate da se navikente da gradite vaše uzbuđenje skoro do tačke bez povratka, kaže dr Debi Herbenik, istraživač sekusalnih odnosa na UNiverzitetu Indijana i autorka knjige “Sjajni u krevetu”. Započnite stimulaciju, ali čim osetite da ste previše uzbuđeni, napravite pauzu 5-10 sekundi i pustite da uzbuđenje malo splasne. Nakon što ponovite ovu tehniku nekoliko puta, možete slobodno da “pucate”.

STISNI TEHNIKA
Čim osetite da ste blizu vrhunca, prestanite sa stimulacijom i pritisnite mesto odmah ispod glave vašeg penisa. Najbolje je da se fokusirate na pritiskanje mokraćne cevi, znate one koja se pruža donjom stranom penisa. Ovo će vam pomoći da privremeno potisnete ejakulaciju. Kada se malo “smirite” ponovite ovu tehniku par puta pre nego što distignete vrhunac.

OSLONITE SE NA KONDOME
Još jedna korisna tehnika za potiskivanje ejakulacije je da nosite kondom, kaže Herbenik. Oni mogu malo da vam otupe čula, što će vam sigruno pružiti još par minuta u krevetu sa voljenom osobom.

Pročitajte i  Skinite brus jednom rukom

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *