Najbolje lokacije za brzi seks - Men`s Health

Najbolje lokacije za brzi seks

Ako ste i malo diskretni, seks na brzinu može biti mnogo uzbudljiviji nego što ste zamišljali. Postoje mnoga usputna mesta koja možete iskoristiti kako bi razbili monotoniju, rasplamsali vezu ili se samo jednostavno dobro zabavili sa svojom boljom polovinom. U nastavku teksta vam donosimo najbolja mesta seks “na brzaka”.

LIFT
Na našoj listi, liftovi se nalaze među najboljim mestima za brzi seks. Probajte da zaustavite lift na nekom od spratova, ali ako ne želite da budete uhvaćeni, pazite da se pri tom ne upali alarm (jedino ako vas to ne uzbuđuje). Kad ste sve pripremili, stisnite svoju malenu uz zid lifta i zabava može da počne. Nakon što ste završili s igrom, pustite lift da nastavi kretanje, ali bitno je da izađite na jednom od međuspratova.

BIOSKOPSKA DVORANA
Bioskopske dvorane idealna su mesta za brzi seks, mračne su, teško da će vas neko čuti, a u njima uvek postoje mesta koja kao da su stvorena za takve aktivnosti. Ako ste se zatekli u situaciji da je dvorana poluprazna, najbolje je da se smestite u najmračniji kutak i počnete s igrom. Bioskop dvorane najbolje su ako vam vaša devojka, žena ili ljubavnica želi pružiti oralni seks, ali ako se u dvorani nalazi malo ljudi, možete preći i na složenije igrice.

STEPENIŠTE
Stepenice nisu baš idealna mesta za seks aktivnosti, ali ako ste već toliko zaigrani da vam je to jedino mesto do kojeg stignete, ne brinite, sasvim će dobro poslužiti. Pronađite mračni kutak iz kojeg ćete čuti ako vam iko dolazi u susret, opustite se i krenite. Problem je što su stepeništa obično dosta tiha, pa ni vi ne smete da budete previše glasni. Ako ste već izabrali stepenište, proverite i da li postoje kakve podrumske prostorije, jer one mogu biti još jedno mesto povoljno za brzi seks.

Pročitajte i  Nova studija: Sedelački način života nas ne ubija

KABINE ZA PRESVLAČENJE
Jedno od najdražih mesta za brze seksualne aktivnosti. Sigurni smo da mnogi muškarci odlaze sa svojim boljim polovinama u kupovinu samo zbog šanse da kod isprobavanja odeće padne brzi seks. Ali razmislite, ne moraju to biti samo kabine za presvlačenje u prodavnicama, još bolja solucija su kabine na bazenima. Umesto da idete svako u svoju kabinu, uđite zajedno i pomozite jedno drugome kod presvlačenja. Zbog svih ljudi koji cirkulišu okolo, moraćete da budete prilično tihi, ali to će samo uneti još jednu dozu uzbudljivosti.

AUTOMOBIL
Seks u automobilu nije baš najoriginalna ideja, ali ima svojih velikih prednosti. Najvažnije je da to možete obaviti gde god želite, uz zalazak sunca, uz more, jezero, reku ili samo na livadi pod zvezdanim nebom. Ako ste stvarno jako napaljeni, predigra može započeti već i tokom vožnje prema destinaciji koju ste odabrali, iako to ne bismo preporučili jer može biti poprilično opasno. Problem kod automobila je da ima malo mesta, pa po mogućnosti probajte to da radite na suvozačkom mestu ili zadnjem sedištu, jer će vam na vozačkom mestu smetati volan, pa bi se moglo dogoditi da trubite usred noći.

RESTORAN
Imali ste rezervisano mesto za večeru, ali ste poranili? Pa zašto ne biste iskoristili to vreme da otvorite apetit? Setite se stiha Hladnog Piva “posle svakog dobrog fuka ogladnim ko zver” i predložite partnerki brzinski seks u toaletu umesto aperitiva. Pretpostavljamo da ste svoju pratnju izveli u jedan od finijih restorana koji drže do čistoće i higijene, jer nema goreg kad završite u toaletu koji miriše na najgoru balkansku krčmu. Nakon što se vratite u restoran sa smeškom na licu, sigurni smo da će vam i hrana biti mnogo ukusnija.

1 thought on “Najbolje lokacije za brzi seks

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *