Mislite da je neosvojiva: Evo kako da privučete njenu pažnju - Men`s Health

Mislite da je neosvojiva: Evo kako da privučete njenu pažnju

VERUJTE U SEBE

Nervozni ste jer se plašite da ona može da prepozna vaše nedostatke. Zapravo ih ona može primetiti samo ako joj ih sami pokažete. Zato, pre nego što joj priđete, odvojite minut za sebe, kako biste skupili svo samopouzdanje koje posedujete. Usredsredite se na sopstvene kvalitete i primenite ih u razgovoru. Trudite se samo da oni ne preprastu u hvalisavost i egocentričnost, pošto tako jedino možete da je odbijete od sebe.

PROBIJTE LED

Čekajte pravi trenutak da joj priđete. Najbolje je kada ostane sama kako biste mogli na miru da razgovarate bez bojazni da će neko da skrene tok priče. Ono što je takođe bitno jeste stav i gestikulacija. Ispravite leđa, pokažite sigurnost i ne mlatite previše rukama.

UDELITE KOMPLIMENT

Čim vam se sviđa znači da pored lepote postoje još neki kvaliteti koji su vas privukli. Zato se trudite da izbegnete one klasične komplimente tipa koliko joj je kosa lepa, ili kako ima divne oči. Obratite pažnju na te druge aspekte, i počnite od njih, na taj način ćete otvoriti i novu temu za razgovor.

USPEŠAN KRAJ

S obzirom da ste vi taj koji je napravio prvi korak, na vama je i da nastavite dalje. Tražite broj telefona, nađite neki izgovor zašto vam je potreban, ako ne želite direktno pitanje. Imate neke informacije iz prve ruke za koje se i ona zanima? Odličan način da joj pošaljete poruku i nastavite konverzaciju.

Foto: Profimedia

Pročitajte i  Analni seks: 7 stvari koje ste oduvek želeli da znate (a bilo vam je glupo da pitate)!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *