Neočekivane stvari koje bude seksualni apetit - Men`s Health

Neočekivane stvari koje bude seksualni apetit

Ove stvari žene najviše vole u seksu

Pročitajte sedam neobičnih stvari za koje sigurno niste znali da povećavaju seksulani apetit…

MIRIS CIMETA

Stručnjaci sa Univerziteta Čikakgo  kažu da miris cimeta može uzbuditi čula u čovekovom mozgu. Bilo da ga osetite u hrani ili ženskom parfemu, ova aromatička biljka povećava libido.

LUBENICA

Ovo sočno voće probudiće sva čula i to zbog jednog posebnog sastojka koje se naziva citrulin. Zbog ovog neobičnog sastojka raste azot monoksid u krvi što može dovesti do efekta kao da ste popili vijagru.

Foto: Shutterstock

VAŠI ŽENSKI DVOJNICI

Većina muškaraca se pali na žene koje fizički malo podsećaju na njih same, a to su objasnili istraživači sa jednog američkog univerziteta. Mozak podsesno traži slične osobe i uz njih se oseća bolje i sigurnije, jedno je od objašnjenja za ovu pomalo neobičnu pojavu.

ANKSIOZNOST

Ova najbolje može da se objasni na primeru dok gledate neki horor.  Naučnici su pronašli vezu između straha i seksualnog uzbuđenja. Kada ste uznemireni i vaša čula deluju tako što dalje prouzrukuje seksualne nadražaje.

Ove stvari žene najviše vole u seksu
Foto: Shutterstock

ČISTA POSTELJINA

Britanski naučnicii tvrde da je muškarcima veoma bitna čista posteljina. Na posteljini koja duže vreme stoji na krevetu skupljaju se razne bakterije. Međutim, kada je sveža postaljina na krevetu, mozak se verovatno opusti zbog te činjenice pa dolazi do želje za seksulanim činom.

NEVERA

Ovde se misli da nevernost partnerke.  Momci sprovode više sperme i zainteresovaniji su za seks ukoliko postoji i tračak sumnje da im je partnerka bila neverna. „Sprema konkurencija“ kako su nazvali istraživači sa Univerziteta Florida Atlantik, ili neka podsvesna želja da imate pravo na partnerku, pojačava libido.

Foto: Shutterstock

CRVENA BOJA

Crvena boja deluje potpuno očaravajuće na muškarce.  Naučnici su objasnili da muškarci , tačnije njihov um tumači ovu boju kao poziv za seks.

Pročitajte i  Rečenice kojima ona poručuje da želi seks

Foto: Shutterstock

 

Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *