4 poze za seks pod tušem - Men`s Health

4 poze za seks pod tušem

 

Mokar osećaj na vašem golom telu pojačaće užitak, a uz malo snage i uz pomoć podmetača protiv klizanja izbećićete bilo kakve nezgode tokom seksa pod tušem.

Sledeće četiri jednostavne i odlične poze pružiće vam nezaboravan seks pod tušem uz koji će vam tuširanje postati najdraža rutina. Donosimo vam tek osnove, a vi ih prema vlastitim željama možete nadograđivati i tako vaš seksualni život učiniti još bogatijim. A svi znamo da on nikada ne može biti prebogat.

1. SEKS OČI U OČI
Ima li ičeg lepšeg nego tokom seksa gledati partnera duboko u oči? Ova pozicija pruža vam upravo taj trenutak, a postiže se tako što vi  penetrirate u partnerku,  tako što ćete podići jednu nogu i držati je uz svoje telo. Zavisno od toga koliko je partnerka visoka, muškarac će možda morati malo da savije kolena kako bi održao ovaj stav. Dakle, kvadricepsi moraju da budu jaki!

2. MOKRA PSEĆA POZA
Žena je savijena u struku i rukama se podupire o pod. U ovoj pozi ne smete da imate prebrz ritam kako ne biste povredili partnerku. Ova pozicija omogućava duboku penetraciju koja dovodi do velikog užitka koji svakako morate da sebi i njoj priuštite.

3. MUŠKA SNAGA POD TUŠEM 
Muškarac podigne partnerku tako da ga nogama obavije oko struka i prisloni je uza zid. Osećaj će biti najbolji ako pritom pustite vodu da lije po vama. Za postizanje ove poze važno je da je partner dovoljno jak da drži partnerku podignutu sve vreme.

4. SEKS U SEDEĆOJ POZICIJI
U ovoj pozi možete uživati bez obzira na to imate li mišiće ili ne. Jednostavno sednete na pod tuš kabine tako da žena sedne na vas i prepustite se strastima. Kao ni u prethodnoj, ni u ovoj poziciji nemojte štedeti na vodi jer će vam upravo voda pružiti maksimalno intenzivan osećaj seksualnog uzbuđenja.

Pročitajte i  Ko više uživa u seksu: Vegeterijanci ili mesojedi?
Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *