Savršena mesta za seks na brzaka - Men`s Health

Savršena mesta za seks na brzaka

Ako ste i malo diskretni, seks na brzinu može biti mnogo uzbudljiviji nego što ste zamišljali. Postoje mnoga usputna mesta koja možete iskoristiti kako bi razbili monotoniju, rasplamsali vezu ili se samo jednostavno dobro zabavili sa svojom boljom polovinom. U nastavku teksta vam donosimo 3 najbolja mesta za jedan seks “na brzaka”.

LIFT

Na našoj listi, liftovi se nalaze među najboljim mestima za brzi seks. Probajte da zaustavite lift na nekom od spratova, ali ako ne želite biti uhvaćeni, pazite da se pri tome ne upali alarm (jedino ako vas to ne uzbuđuje). Kad ste sve pripremili, stisnite svoju devojku uz zid lifta i zabava može da počene. Nakon što ste završili sa igrom, pustite lift da se nastavi sa kretanjem, ali bitno je da izađite na jednom od spratova pre željene destinacije.

Foto: Shutterstock

BIOSKOP

Bioskopske dvorane idealna su mesta za brzi seks, mračne su, teško da će vas neko čuti, a u njima uvek postoje mesta koja kao da su stvorena za takve aktivnosti. Ako ste se zatekli u situaciji da je dvorana poluprazna, najbolje je da se smestite u najmračniji kutak i počnete sa igrom. Kod kupovine karti probajte da izabrete “ljubavno mesto” kod kojeg vam neće smetati nasloni za ruke, tako da ćete imati više prostora i za složenije egzibicije. Bioskopske dvorane najbolje su ako vam vaša djevojka, žena ili ljubavnica želi pružiti oralni seks, ali ako se u dvorani nalazi malo ljudi, možete preći i na složenije igrice.

STEPENIŠTE

Stepeništa nisu baš idealna mesta za seks aktivnosti, ali ako ste već toliko zaigrani da vam je to jedino mesto do kojeg stignete, ne brinite, sasvim će dobro poslužiti. Pronađite mračni kutak iz kojeg ćete čuti ako vam iko dolazi u susret, opustite se i krenite. Problem je što su stepeništa obično dosta tiha, pa ni vi ne smete biti previše glasni. Ako ste već izabrali stepenište, proverite i da li postoje kakve podrumske prostorije, jer one mogu biti još jedno mesto povoljno za brzi seks.

Pročitajte i  Želite li da odložite ejakulaciju? 3 saveta kako da produžite seks
Foto: Shutterstock

Foto: Shutterstock

Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *