Ostvarite svoju fantaziju: Gde i kako imati seks u javnosti - Men`s Health

Ostvarite svoju fantaziju: Gde i kako imati seks u javnosti

Ove stvari žene najviše vole u seksu

Uprkos tome što je seks na javnom mestu vrlo česta maštarija, ne samo muškaraca nego i žena, malo je onih koji su bez oklevanja odlučili ovu fantaziju i da ostvare. Seks na javnom mestu, poput npr. seksa u bioskopu, garerobi u prodavnici, wc-u omiljenog kafića ili javnom parku, nosi neke opasnosti od čega je opasnost da budete uhvaćeni na delu ona najčešće kočnica koja vas sprečava. Međutim, kod nekih je upravo ta opasnost od otkrivanja ono što ih najviše i privlači. Druga stvar zbog čega se ljudi na kraju odluče za ostvarenje maštarije jeste osvežavanje seksualnog života.

Ukoliko ste među onima koji su na kraju odlučilida ostvare ovu želju, ili ste već to i učnili ali svejedno želite da nastavite, pročitajte ovih par stvari.

Foto: Shutterstock

ODABERITE IDEALNO MESTO

Pre nego što se odlučite za akciju na javnom mestu, procenite rizike jer, ne zaboravite, seks na javnom mestu je ipak zabranjen. Dobro razmislite i pre nego što se odlučite za seks u kancelariji, jer bi vam to u slučaju da vas uhvate mogao biti i kraj vaše karijere na tom radnom mestu. Ako ste ipak odlučili da nastavite dalje (svaka čast!) izaberite barem za početak mesto u kojm je šansa da budete uhvaćeni najmanja. Najčešća javna mesta, na kojima parovi praktikuju seks su: parkovi, WC-i, garderobe, bioskopi, kancelarije, WC-i u avionima…

Seks bez obaveze: Kako je navesti da pristane na to?
Foto: Profimedia

SPONTANOST JE VAŽNA

Kada je seks na javnom mestu u pitanju najbolje je (pa čak i najčešće) ako se u akciju upustite kada ste i vi i partnerka vrlo uzbuđeni. Šaputanjem zavodljivih reči u uvo vaše lepše polovine, ili nežnim doticanjem njenih intimnih delova ispod stola, vaš će seks na brzaka, na zabranjenom mestu, biti još uzbudljiviji i strastveniji.

Pročitajte i  Ove stvari žene ne vole u krevetu!
Seks bez obaveze: Kako je navesti da pristane na to?
Foto: Shutterstock

ODABERITE IDEALAN POLOŽAJ

Na javanom mestu ćete teško imati (da ne kažemo sigurno nećete imati) luksuz udobnog prostora i dovoljno vremena, stoga je broj poza očekivano puno manji nego kod akcije u krevetu. Najčešće poza kod seksa na javnom mestu je kaubojka, u kojoj muškarac legne, a devojka sjedne na njega (zajaše ga). U zatvorenim prostorima, poput WC-a ili garderoba, najpogodniji su i položaji stojećki i otpozadi, dok misionarski položaj možete praktikovati samo na malo prostranijim mestima poput parkova.

Foto: Shutterstock

NIJE SVE U PENETRACIJI

Seks na javnom mestu ne mora uvek uključivati penetraciju, već može biti i svojevrsno zagravanje za akciju na udobnijem mestu. Na javnom mestu možete upražnjavati samo oralni seks što će vas dovoljno uzbuditi za preseljenje na drugo mesto i nastavak vatrene akcije unutar vaša četiri sigurna zida. Ovo se posebno preporučuje za početnike koji ne žele previše da rizikuju.

Ovih 9 stvari dame najviše vole u krevetu
Foto: Shutterstock

Foto: Shutterstock

Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *