5 stvari zbog koji će žene da polude za vama - Men`s Health

5 stvari zbog koji će žene da polude za vama

Zavođenje dama predstavlja komplikovan proces za mnoge muškarce koji ne znaju da put do njihovog srca uopšte nije toliko dug i komplikovan. Postoji pet prilično jednostavnih stvari koje morate učiniti kako biste naveli neku ženu da poludi za vama.

NE JURITE JE
Ukoliko želite da se svidite nekoj ženi, morate prestati da je jurite i prilazite joj po svaku cenu. Čim postanete malo uzdržaniji i misteriozniji, ona će početi sama da vam se nabacuje.

NE BUDITE OTVORENI
I sami ste svesni da su osobe koje deluju previše zainteresovano i otvoreno nezanimljive, zato nemojte dozvoliti sebi da postanete i vi takvi. Potrebno je da u odnosu s ženom, počevši od upoznavanja, delujete pomalo zatvoreno i nedorečeno. Ukoliko to uradite, ona će uporno pokušavati da vas učini otvorenijim.

HUMOR
Nije fraza, žene zaista vole muškarce koji umeju da ih nasmeju. Duhoviti muškarci i biološki privlače žene, jer stvaraju pozitivna osećanja u njima koje one ne mogu da ih ignorišu.

TESTIRAJTE JE
Pripadnice lepšeg i nežnijeg pola uglavnom padaju na muškarce koji sebe postavljaju kao da njih treba osvojiti, a ne obrnuto. Iskusni zavodnici kažu da ako želite da zainteresujete devojku, morate zameniti uloge i postaviti se kao da ste vi taj koji bira. Dobar način za to je da pitanjima poput “šta mislim da se muškarcima najviše sviđa na tebi osim izgleda” naterate je da vas uveri kako je baš ona dobra prilika za vas.

BUDITE NEDOSTUPNI
Jako je važno da postignete da devojka misli na vas više nego vi na nju. Kako to postići? Veoma lako! Pravite se da vas je nemoguće naći i da ste retko dostupni. Kada vas bude pozvala da se vidite, odgovorite joj da ste već nešto isplanirali i da ne znate da li možete da izmenite svoje planove.

Pročitajte i  Dvadesetčetvoročasovno zavođenje
Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *