Izbegnite sukob i nađite zajednički jezik u spavaćoj sobi - Men`s Health

Izbegnite sukob i nađite zajednički jezik u spavaćoj sobi

Pružite joj orgazam koji nikada neće zaboraviti

Ponekad je dogovor ono što fali u većini veza… Jedna strana pobeđuje, druga nije zadovoljna i počinje rat. Pogledajte četiri načina kako da dobijete ono što želite, ali i da vaša partnerka ostane zadovoljna.

Foto: Shutterstock

SLUŠAJTE JE

Slušanje onoga što ona govori predstava prvu stavku koja je obavezna. Morate posebno da obratite pažnju na njene reči, da biste pripremili argumentovane jake odgovore. Možda u nekom trenutku i shvatite da se ona ne ljuti na vas jer idete na utakmicu sa društvom, već zato što ste zaboravili na godišnjicu koja je bila juče. Onda ćete unati kako da ispravite stvari.

Foto: Shutterstock

PRONAĐITE ZAJEDNIČKI JEZIK

Pronađite zajednički jezik i oboje pristanite na upotrebu istog. Ne morate da je lažete. Mora da postoji način da dođete do rešenja gde ćete oboje biti zadovoljni. Niste raspremili kuću? U idealnom svetu svako bi verovatno to uradio, ali vi ne živite u njemu. Eto ga već početak koji vodi ka zajedničkom rešenju.

Foto: Shutterstock

PREGOVARAJTE

Nemojte da je saterate u ćošak. Pobeda može samo da vas kasnije košta. Najbolje pregovaranje jeste da obe strane budu zadovoljne, tako što ćete da brinete o željama svoje partnerke, ali i ona o vašim.

NEMOJTE DA LIKUJETE

Foto: Shutterstock

Ako ovaj put natrljate na nos pobedu, sledeći put će vam biti duplo teže da je postignete. Žene pamte, to vi treba da zapamtite. Čestitajte joj na tome što je popustila i recite da ćete se sledeći pu odužiti.

Foto: Shutterstock

Foto: Shutterstock

Pročitajte i  Seksi igrice za nezaboravno veče: 10 fantazija o kojima sve žene maštaju
Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *