Kako da znate da je ona prava? - Men`s Health

Kako da znate da je ona prava?

Ona ljubav iz filmova. Ona ljubav o kojoj svi pričaju, o kojoj svi sanjaju, a retki su imali tu sreću da su je osetili. Jednog dana i tebe će takva ljubav pronaći. Opet ćeš se zaljubiti. Opet nećeš moći ni o čemu drugom da razmišljaš, opet leptirići u stomaku, drhtave ruke i nervozne noge. O da, ljubav će se ponovo dogoditi, pitanje je samo kad. A kad se dogodi, budi spreman na nju! Ako leptirići u stomaku ne prolaze, možda je to stvarno ona! A kako ćeš biti siguran? Kako ćeš znati? Bacite oko na ovih deset najboljih znakova da je ona rođena upravo za vas i vašu decu!

10. VERUJEŠ JOJ
U životu smo svi imali problema s verovanjem žena. Uvek su preuveličavale, uvek su spletkarile, uvek je neko drugi bio kriv. Ali onda, jedan dan, shvatite da vam ova mala pazi leđa. Shvatiš da joj se možeš poveriti i da to neće izblebetati svojim prijateljicama. Po prvi put u svom životu, razmišljaš da joj se još više poveriš i veruješ joj da će biti odrasla i odgovorna osoba i da te neće izneveriti. Šta se događa? Već je želiš upoznati sa svojim roditeljima?

9. VOLI I SLAŽE SE SA SVIM TVOJIM PRIJATELJIMA
Ovo je valjda najbolji deo. Nakon što upoznaje tvoje prijatelje jednog po jednog, stvarno počinje da ti se čini da bi joj se mogli sviđati i da bi mogla s njima biti OK. To znači da neće biti problema s utakmicama, s rođendanskim proslavama, s prespavanjem nekog nakon pijanog vikenda, sa zajedničkim godišnjim odmorom, s vikend putovanjima… Svi ti problemi koje si u svim vezama do sad imao jednostavno nestaju!

8. SVIĐA JOJ SE TVOJA LUDA PORODICA
I što je još bolje, tebi se sviđa njena! Baka i deda će joj ostaviti kućicu na selu, starci mali stan u centru grada, a tetka iz Austrije viletinu na moru. To je to mali, vreme je da se ukrcaš na vožnju života. Čak joj se sviđaju i ratne priče tvog dede. Čudno, toleriše ga. Misliš da takve žene postoje?

7. ZABORAVLJAŠ NA SVOJE PRIJATELJE
Pre si uvek više voleo da se družiš sa svojim prijateljima, ali od kad je ona tu, izlasci na pivo nisu više tako zanimljivi. Šta se događa?

6. SKROZ SI ZABORAVIO SVOJE BIVŠE CURE
Sećaš se kako si se svako malo znao prisetiti neke bivše? Sećaš se kako ti je znala nedostajati? Bože, kako je dobro kad toga nema. Kako je dobro biti srećan u svojoj koži. Te bivše tuge, te bivše gluposti, ni jedna se ne može uspoređivati s ovom boginjom, to čudo lepote samo je tvoje. No, ne brini se što gledaš druge žene i dalje. To je normalno.

Pročitajte i  5 zabluda o ženama i seksu

5. POLUDIŠ KAD JE DRUGI OGOVARAJU
Nije važno radi li se o tvojim ili njenim prijateljima ili o totalno nepoznatim osobama. Ako neko kaže nešto loše protiv nje odmah se iživciraš i postaješ nervozan. Najradije bi im otkinuo glavu, ali i vređanje će biti dovoljno.

4. HEMIJA
Nikad u životu nisi osetio tu količinu hemije. Kao da vam se aure neprestano dodiruju i vode ljubav. Između vas postoji neka veza kao da znaš kad će ti doći poruka, kao da znaš da sad misli na tebe, kao da znaš da je sad srećna i kao da ćeš poludeti bez nje. Ne možeš biti u sobi s njom a da je pre toga ne izgrliš i izljubiš, ne možeš verovati da te non stop napada i ljubi, mazi i grize i da je toliko željna seksa. O da, to postoji.

3. PITAŠ SE GDE JE BILA CELOG TVOG ŽIVOTA
Ona želi da zna sve o tebi, tvoje dobre i loše strane, ali za razliku od bivših devojaka, ona će te razumeti i neće te terati da promeniš sve svoje navike. Ona će biti prema tebi strpljiva i uvek će imati razumijevanja za gaće na podu, čarape na ormaru, četkicu za zube koja nije pospremljena, patike koje su u hodniku a nisu u glupom ormaru itd. Neke se mogu živcirati i gunđati godinama. Ona preko toga prelazi bez problema. Ah… Razmišljaš o budućnosti s njom. Razmišljaš kako će vam deca izgledati. Razmišljaš kako si zgodniji sa smeškom na licu i kako je život zapravo divan.

2. ŽELIŠ DA JOJ UDOVOLJAVAŠ  SVAKI DAN
Do sad si naručivao pizze, ćevape i hamburgere, posećivao McDonalds i kupovao smrznutu hranu. Odednom, želiš da joj kuvaš najkomplikovanije recepte koje je ljudski um zamislio a retko koji kuvar ostvario. Nakon toga, čaša vina, desert i krevet. Nekad si bio skroman, sad bi na nju potrošio bogatstvo. Čak ti je i stan čist, mirišljav i pospremljen. Do toga je došlo…

1. NE MOŽEŠ DA SE KONCENTRIŠEŠ  NA DRUGE STVARI
Na poslu je dosadno jer misliš samo na nju. Na predavanjima još gore. Ispiti? Zaboravi. Tvoja pozornost je na njoj. Kompletna. Ne možeš pomoćisam sebi, to je takvo razdoblje, a ona je za tebe jednostavno savršena. Postaješ čudan sam sebi, postaješ romantičan. Postaješ pravi muškarac. Želiš da je vidiš odmah. Ili pošalješ poruku. Ili poziv? Ah, to je ta ljubav tvog života. Uživaj.

Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *