6 stvari koje otkrivaju kakva je u krevetu - Men`s Health

6 stvari koje otkrivaju kakva je u krevetu

Istraživanja pokazala: Seks i novac idu ruku pod ruku?

Verovali ili ne, postoji veliki broj pokazatelja toga kakva je devojka u krevetu. Stručnjaci su pokazali da možete da pročitate njeno umeće na različite načine, od toga kako se ljubi do toga koji joj je omiljeni ukus sladoleda.

Pogledajte šest ključnih pokazatelja.

STAV I SAMOUVERENOST

Samouverenost je seksi, i žene koje vidno imaju samopouzdanje gotovo sigurno ga nose sa sobom i u spavaću sobu. Ali podjednako možete da budete sigurni da će briljirati ako joj udelite par komplimenata koji će je ohrabriti.

Ove stvari žene najviše vole u seksu
Foto: Shutterstock

PIĆE KOJE PIJE

Skorašnja studija pokazala je da devojke koje piju vino nisu preterano avanturistički nastrojene, dok sa druge strane one koje se odlučuju za vodku uživaju da budu dominantne. Još jedna ne tako iznenađujuća činjenica jeste da devojke koje uživaju u tekili jesu zabavne, druželjubive i spremne na akciju.

CENI HRANU I POLAKO JEDE

Žena koja ceni hranu i uživa u ukusima prilikom svakog zalogaja isti pristup ima i u spavaćoj sobi. Takođe je karakteristično dvoumljenje kod žena koje dugo biraju svoj obrok. Ali naravno stručnjaci naglašavaju, sve zavisi od osobe, kao i hrane…

Ove stvari žene najviše vole u seksu
Foto: Shutterstock

OMILJENI SLADOLED

Istraživanje u kom je učestvovalo 720 osoba starosti između 24 i 59 godina, bavilo se pitanjem u kojoj su vezi omiljeni ukusi sladoleda sa tipom ličnosti. Prilikom njega došlo se do zanimljivog rezultata, da su žene koje vole kafu dinamične i vole zavođenje i flert. Sledeći put znate, ako naruči espreso, spremite se za dobru noć.

Ove stvari žene najviše vole u seksu
Foto: Shutterstock

SPORTISKINJE ZNAJU

Naravno da nije iznenađujuća činjenica, ali da podsetimo, devojke koje se bave sportom obično pokazuju bolje umeće u krevetu. Ne samo što sport podiže samopouzdanje, već se stiče i samouverenost i fizička spremnost koja je sjajan preduslov za različite egzibicionističke akcije.

Pročitajte i  Dodir leđa o leđa

NAČIN NA KOJI SE LJUBI

Obratite pažnju na to kako se ljubi, može da vam pruži jasan nagoveštaj toga kakve su njene druge oralne sposobnosti… Naravno nemojte ni da pomišljate na najgore ako neki poljubac nije baš idealan, kod svakog pravila postoji izuzetak. Ne brinite i ako se nežno ljubi, možda jednostavno preko dana uživa u nežnostima, dok joj je noć teren na kom će vam pokazati i svoju divlju stranu.

Ove stvari žene najviše vole u seksu
Foto: Shutterstock

Foto: Shutterstock

Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *