5 najgorih mesta za seks - Men`s Health

5 najgorih mesta za seks

Verovatno ste već osetili uzbuđenje koje pruža bilo kakav nemoralan čin na javnom mestu. Mogućnost da vas neko otkrije samo pojačava vaša čula i zbog toga vam se čini kao da nikada pre toga seks niste ni imali. Ali postoje neka mesta koja će vas sigurno uvaliti u nevolju, a pri tom ne mislimo na mogućnost da vas neko vidi u sred ljubavnog zanosa.

Upravo zbog toga vam predstavljamo 5 lokacija koje će vaše iskustvo verovatno pretvoriti u katastrofu.

AVION
Mnogi entuzijasti jedva čakaju da se ukrcaju na avion, samo da bi se oprobali u ovoj neverovatnoj avanturi. Prema nekim istraživanjima, seks u avionnu predstavlja najveću želju za 33% muškaraca širom sveta. Međutim, za jednu Britanku i njenog partnera ova avanturica se pretvorila u noćnu moru kada je uhapšena na letu za Las Vegas. Pored toga što su je uhapsili kao teroristu (vazduhoplovstvo ima strogo pravilo koje zabranjuje okupljanje putnika oko i u toaletima, posebno onim koji su blizu kokpita), ne verujemo ni da je seksualno iskustvo bilo mnogo zadovoljavajuće. Veliki faktor ovde igra udobnost, jer najveći toalet u avionu ima dimenzije 0.91m puta 1,52m, što je nešto više od prosečnog frižidera.

CRKVA
Osim večnog pakla, stariji par u Solt Lejk Sitiju očekuje i poveća zatvorska kazna jer su uhvaćeni u činu oralnog zadovoljavanja tokom venčanja u katoličkoj crkvi Sveto Srce. I ovaj par nije jedini, u nedavnoj anketi 3% Amerikanaca je priznalo da je imalo seks u crkvi. Ali kao što smo već rekli, pored toga što možete da uvredite gazdu odozgo, policija baš i nije naklonjena ljudima koji urade ovakav prestup.

BAZEN
Odakle da počnemo sa ovim, ukoliko imate svoj privatni bazen, onda je ovo sasvim ok, što se policije tiče. Na javnim bazenima, bićete itekako uhapšeni. A sada da pređemo na glavni razlog zašto ne bi trebalo da se upuštate u ovu avanturu: 58% sadržine javnih bazena čine fekalne materije, bar je tako utvrđeno u izveštaju koji je objavio Centar za kontrolu bolesti. Pored toga što ćete vrlo lako zaraziti ili sebe ili nju , ukoliko voda nije dobro hlorisana, većina kondoma je dizajnirana za seks na suvom (kad kažemo većina mislimo na sve), što znači da ćet ti kondomi vrlo lako spasti ukoliko i vrlo malo vode dospe između kondoma i vaše erekcije.

Pročitajte i  Seks tradicije iz celog sveta

NOĆNI KLUB
Iako su mračni, prljavi toaleti noćnih klubova često mesto za koitus, oni su svakako jedna od lokacija na kojoj ćete brzo biti uhvaćeni. Dobro, to jeste pozitivna strana, ali negativne strane su svakako skučenost i neverovatna prljavština. Ukoliko mmislite da je u ženskom wc-u bolja situacija što se čistoće tiče, onda verovatno nikada niste zalazili u te prostorije, a mi smo se naslušali strahovitih nehigijenskih priča, koje ukoliko vidite uživo mogu samo da vam spuste raspoloženje.

TUĐI KREVET
Negde oko 33% Amerikanaca priznalo je da sa svojom partnerkom voli da poseti krevet neke treće osobe. Ovde ćemo da istaknemo očigledno, ako već tražite uzbuđenje, onda bar budite toliko pristojni da ne prosipate svoje telesne tečnosti po tuđim krevetima…

Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *