Evo kako možete da zavedete svaku ženu! - Men`s Health

Evo kako možete da zavedete svaku ženu!

OSMEHNITE SE
Muškarce su godinama učili da je osmeh žensko oružje za zavođenje, ali to nije istina! Istraživanja pokazuju da su ženama puno privlačniji muškarci koji znaju blago da se osmehnu. Dakle zaboravite na sve što ste do sada čuli i osmehnite se!

PONAŠAJTE SE SAMOUVERENO
Kada se muškarac ponaša mirno i stabilno, ženama je privlačniji jer podsvesno dobijaju utisak da je to muškarac koji će znati da se bori sa svakom krizom u životu. Dakle ako već zaista niste samopouzdani, ponašajte se kao da jeste, i to deluje.

GOVORITE DUBOKO I DOMINANTNO
Ženama su dokazano privlačniji muškarci koji govore duboko i dominantno. Podsvesno ih doživljavaju muževnijima i seksipilnijima. Takvi muškarci to obično i jesu, ali neretko su i skloni većem broju partnerki…

PODIGNITE BRADU
Muškarac s podignutom bradom deluje samouverenije, ali je i fizički atraktivniji. Istraživanja pokazuju da žene lakše primećuju muškarca koji zna kako da drži podignutu bradu. Dakle bradu gore!

BRADA OD TRI DANA – MORATE JE IMATI!
Muškarci s bradom od tri dana deluju pametnije i društvenije, ali i seksepilnije, pokazalo je jedno istraživanje. Mislite da je slučajnost to što mnogi slavni muškarci imaju bradu od tri dana?!

OBUCITE NEŠTO CRVENO
Različita boja odeće otkriva različite stvari o vama. Jedno istraživanje je pokazalo da su muškarci u crvenom mnogo seksepilniji, baš kao i žene.  Muškarce u crvenom žene podsvesno doživljavaju kao bogatije i moćnije, a to su uvek vrlo privlačni elementi.

PAZITE NA KVALITETAN SAN
Baš kao i žene, i muškarci moraju da paze na san ako žele da budu lepi i privlačni. Nekoliko istraživanja pokazalo je da su ženama manje privlačni muškarci koji izgledaju umorno, iscrpljeno i neispavano. Dakle umesto ludih zabava tokom noći, idite u krevet i naspavajte se – imaćete više uspeha kod žena!

Pročitajte i  Seks poza nedelje: Seksi igrica na lopti za pilates

 

Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *