Saveti za spavaću sobu: Ovih 5 poza će vas dovesti do ludila - Men`s Health

Saveti za spavaću sobu: Ovih 5 poza će vas dovesti do ludila

Sledeće poze prvenstveno pružaju maksimalno seksualno zadovoljstvo muškarcima, a istovremeno izluđuju žene.

Kaubojka

Ni malo ne čudi što ova klasična poza podnosi test vremena: maksimalna penetracija za oba partnera obezbeđuje možda najbolji seks ikada. Na ovoj listi nalazi se iz prostog razloga – ona radi sve. Naravno, vaša pomoć je dobrodošla, ali većinu fizičkog posla obavlja dama. Vi možete ležati i uživati u pogledu na njeno telo koje se kreće ka obostranom orgazmu. Ova poza maksimalno stimuliše muškarca, zbog maksimalne penetracije.

Foto; Profimedia

Savet: Ako je njoj neprijatno, predložite joj ovu pozu, samo u suprotnom smeru, da vam bude okrenuta leđima. U ovoj pozi osećaćete se jednako dobro, a ona se neće brinuti zato što je potpuno naga i što sve vidite.

Savijanja

Duboko guranje je primarni seksualni nagon većine muškaraca. Na žalost, mnoge poze to ne dozvoljavaju, pa se osećate kao da vam nešto nedostaje. Ova poza za muško zadovoljstvo, u kojoj se žena saginje preko nekog komada nameštaja, daće vam to što vam nedostaje. Sa raširenim nogama i zadnjicom u vazduhu moći ćete to da uradite, bez rizika da povredite partnerku.

Foto; Profimedia

Savet: Ukoliko se ona žali na nedostatak bliskosti u ovoj pozi, to možete rešiti tako što ćete se jednostavno nagnuti nad nju, dodirujući svojim grudima njena leđa. Tako će partnerka imati osećaj da delite to iskustvo, a ne da je tu samo radi vašeg zadovoljstva.

Iskrenuta zadnjica

Ovo je još jedna od poza koje muškarcima pružaju zadovoljstvo, a koja omogućava laku penetraciju. Lezite na leđa, a ona neka sedne preko vas, licem okrenuta ka plafonu. Uzmite njene butine i raširite joj noge dok se ne postavi u položaj tako da vas opkorači. Njena mobilnost u ovoj pozi je ograničena, ali je vaša skoro netaknuta.

Pročitajte i  Žene otkrivaju: Ovo su najčuvanije seksi tajne
Foto; Profimedia

Savet: U ovoj pozi, ženi može biti teško da drži ravnotežu prilikom divljeg seksa. Budite sigurni da je dovoljno dobro držite ako želite divlji seks.

Jarbol

Za ovu pozu, partnerka mora biti gipka i savitljiva. Dok ona leži na leđima, vi podignite njene noge pod uglom od 90 stepeni u odnosu na njeno telo. Kleknite ispred nje i stavite njene noge naspram vaših grudi, ali ih držite čvrsto skupljene. Još jedna blagodet ove poze jeste to što što ćete imati osećaj da je njena vagina uža, zahvaljući spojenim nogama.

Foto: Shutterstock

Savet: Kada seks postane divlji, pazite da ne podižete leđa partnerke zajedno sa nogama sa njenog oslonca. To stvara pritisak na njena leđa i u tom slučaju, ništa od uživanja.

Lotus

Isto kao i sa kaubojkom, ova poza zahteva da većinu ili ceo posao obavlja žena. Vi treba da sedite sa prekrštenim nogama i da je povučete u krila. Ona treba da vas opkorači obuhvatajući nogama vaš struk, a zatim da se pomera gore – dole. Ako joj je teško da se pomera gore – dole, postoji alternativa: neka se pomera napred – nazad. To jednako uzbuđuje, a stvara manji pritisak na donji deo leđa.

Foto; Profimedia

Savet: Prislonite se na zid tokom ove poze. Ne samo da ćete imati potporu za leđa, već će i partnerka imati za šta da se drži, što će joj znatno olakšati.

Doggy style

Naširoko korišćena u porno industriji i čini jedan od životinjskih scenarija kada je reč o seksu, upravo zato što muškarcu najviše prija. Relativno laka poza, sa dubokom penetracijom i brzinom sirove požude. Ova poza ujedno i najbrže dovodi do orgazma muškarca.

Pročitajte i  Ovih 9 stvari dame najviše vole u krevetu

Savet: Mnoge žene se žale na nedostatak bliskosti u ovoj pozi. To je zato što se muškarci u ovoj pozi često kreću bez i jednog drugog dodira. Da bi osetila veću bliskost, pokušajte sa seksi pričom, blagim povlačenjem za kosu ili nežnim pljeskanjem.

Iako smo ovim pozama pristupili iz ugla muškog zadovoljstva, vi ćete se i dalje truditi da zadovoljite partnerku. Upravo zato smo izabrali ove poze za muškarce – one vam garantuju zadovoljstvo čak i dok ste koncentrisani da zadovoljite prvo ženu. Dodajte ih na svoj seksualni repertoar i nemojte se plašiti da budete malo sebični s vremena na vreme, vaša dama zna da ste zaslužili.

Foto: Shutterstock

Foto: Profimedia / Priredio: D. K.

Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *