Kako da postanete nezaboravni ljubavnik - Men`s Health

Kako da postanete nezaboravni ljubavnik

Ono što muškarca čini dobrim ljubavnikom u očima žena ima malo veze sa posebnim pokretima i vratolomnim položajima. Neka vam ova godina protekne u ponovnom učenju svih koraka u seksu tako što ćete se u spavaćoj sobi fokusirati na osnovne stvari.

Ne zaboravite predigru 

Dobar seks ne treba da bude jednoličan već podrazumeva nepredvidivost. Možda vam neko vreme bude prijala penetracija da biste se potom vratili na oralni seks, masažu G – tačke ili drugu ručnu stimulaciju. Možete napraviti pauzu i tu i tamo “prezalogajiti” pre nego što se ponovo vratite u akciju.

Foto: Shutterstock

Zaradite oralni seks

Recite svojoj partnerki (sa puno entuzijazma) da biste ste joj se rado spustili među noge, a zatim lagano krenite ka cilju usput je nežno mazeći i ljubeći. Kada stignete gde ste pošli, naizmenično je dodirujte vrhom jezika i usnama dok kružite po njenoj vulvi. Umesto da konstantno pritiskate i vitlate jezikom oko klitorisa, probajte da koristite samo vrh jezika kako biste dražili njegov donji deo i to blagim lickanjem jednom u svakih deset do petnaest sekundi. To nekim ženama pomaže da lakše dožive orgazam.

Foto: Shutterstock

Odložite seksualni odnos

Vlažna vagina nije siguran znak da je ona spremna za seks – već je signal da seksualno uzbuđenje raste.

Podstaknite orgazam – na njen način

Manje od polovine žena doživi orgazam isključivo putem seksualnog odnosa, bez obzira na njegovu dužinu, kao i na veličinu i oblik muškog penisa. Morate shvatiti da se većina njih ne oseća neprijatno ako im je, da bi doživele vrhunac, potreban oralni seks, ručna masaža ili dodatna stimulacija. Vaša uloga je da joj pomognete da se opusti, relaksira i podržite je u tome da treba da doživi orgazam. Ukoliko joj je vibrator najbolji prijatelj, poželite mu dobrodošlicu.

Pročitajte i  10 stvari koje ne bi trebalo da kažete posle seksa
Foto: Shutterstock

Uživajte u vremenu posle

Žene traže potvrdu da vam je seks sa njima bio važan. Zagrlite je, ljubite je i mazite je tamo gde najmanje očekuje i probajte s laganom masažom lica dok je gledate pravo u oči.

Foto: Shutterstock

Foto: Shutterstock

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *