Šta nas najviše privlači? - Men`s Health

Šta nas najviše privlači?

Duge i tanke noge kakvima se mogu pohvaliti top modeli poput Žizel Bundšen i Hajdi Klum, ili pak glumice Kejt Hudson i Eva Longoria san su svake žene. Ali muškarci ipak razmišljaju malo drugačije. To je potvrdilo jedno istraživanje u kojem su se pripadnici jačeg pola izjasnili koji deo ženskih nogu im je najseksepilniji.

Muškarci i žene zaista su dva različita sveta. Njihova razmišljanja potpuno su različita, što se odnosi i na ideale ženske lepote. I dok one sanjaju o manekenskoj liniji, uskim bokovima i vretenastim, tanašnim nogama, njihova definicija ženske lepote nešto je sasvim drugo.

To je potvrdilo i istraživanje sprovedeno na uzorku muškaraca. Naime, pripadnici jačeg pola trebali su da se izjasne koji deo ženskih nogu im je najzanimljiviji i kako bi, po njima trebale da izgledaju savršene ženske noge.

– Gotovo 80 odsto ispitanika zadržalo se upravo na zaobljenim, naglašenim listovima – delu nogu kojem žene ili uopšte ne pridaju pažnju ili ga jednostavno ne vole i skrivaju.

– Nešto manje od 50 odsto izjasnilo se kako nema ništa elegantnije od čvrstih, plesačkih butina.

– Njih 32 odsto izdvojilo je kolena kao najseksepilniji deo ženskih nogu.

– Svega 10 odsto muškaraca primetilo je ženske gležnjeve.

S druge strane, žene su se izjasnile kako deo nogu koji ne vole su upravo gležnjevi i stopala, nakon kojih odmah dolaze listovi koje bi rado smanjile.

 

Pročitajte i  Ostvarite sve svoje seksualne fantazije

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *