4 tehnike koje će popraviti vaš učinak u krevetu - Men`s Health

4 tehnike koje će popraviti vaš učinak u krevetu

Na žalost mnogih muškaraca, hoće li vas ona prijateljicama predstaviti kao odličnog ljubavnika (a, budite sigurni da će pričati) ili ne, uveliko zavisi od toga da li ste uspeli da je dovedete do vrhunca. No, ne očajavajte ako ste jedan od muškaraca koji se bori s problemom kako partnerki “pokazati zvezde”. Baš iz tog razloga vam danas donosimo jednostavne tehnike koje čine veliku razliku. U nastavku teksta pročitajte o 4 tehnike koje vam mogu uveliko promeniti seksualni život i olakšati put do seksualnog zadovoljavanja partnerke.

UZMITE STVAR U SVOJE RUKE
Ne, pri tome ne mislimo da se bacite na “sapunjanje mačora”, već da prilikom seksa preuzmete kontrolu. Možda vam je neverovatno seksi kad žena preuzme konce u svoje ruke, ali ako želite da je impresionirate, a samim tim još više napalite, bitno je da preuzmete dominantnu ulogu. Studija koja je objavljena u magazinu “Archives of sexual behavior”, donosi podatak da samo 11% žena preferira seks u kojem su dominantne i vode glavnu reč. To jasno pokazuje da postoji velika mogućnost da vam je partnerka jedna od onih koja voli kad muškarac prilikom seksa preuzme kontrolu.

CAT TEHNIKA
Coital alignment technique
 što bi u prevodu značilo tehnika koitalne spone je seksualna poza koja se odavno smatra pozom koja vašoj partnerki garantuje najbolju stimulaciju klitorisa prilikom seksualnog odnosa. Slična je Misionarskoj pozi s razlikom u tome što se morate pomaknuti prema gore kako bi vam prsa bila u približnoj ravni s njenim ramenima prilikom čega će partnerka lagano podići bokove i obuhvatiti nogama vaša bedra. Ako je verovati studiji koja je izašla u magazinu“Journal of Sex”, žene koje su imale seksualne odnose na ovaj način, 56% su češće doživele orgazam u odnosu na seksualne odnose u misionarskoj pozi.

Pročitajte i  Kada emocije zabole: Kako da "preživite" odbijanje?

DUBOKO DIŠITE
Već smo u uvodu rekli da je ženama u proseku potrebno pet puta duže da bi doživele orgazam nego muškarcima što u kombinaciji s preuranjenom ejakulacijom može seks učiniti prilično jednosmernom avanturom. Ali, upotrebom pravilnih tehnika disanja možete produžiti vaše “trajanje” i omogućiti orgazam vašoj partnerki bez potrebe da je naknadno zadovoljavate prstima ili jezikom. Duboko disanje pomaže kod opuštanja prilikom izvedbe, smanjuje seksualno uzbuđenje na nivo koji možete kontrolisati i pomaže izlučivanju serotonina koji podiže raspoloženje. Izbegavajte plitke i brze udisaje, ključ do većeg zadovoljstva je u pravilnom disanju.

NAJBOLJI PRIJATELJ ŽENA
Ako je pas najbolji čovekov prijatelj, onda možemo reći da je doggy stil najbolji prijatelj žena. Zašto? Iz razloga jer je studija instituta Kinsey došla do rezultata koji pokazuju da je orgazam kod žena i do 18% intenzivniji kod direktne stimulacije G-tačke. Pošto se ta tačka nalazi na prednjem delu ženskog polnog organa, doggy stil ili položaj otpozadi je najbolji položaj za stimulaciju G-tačke. Kao što smo rekli kod prve tehnike, vreme je da uzmete stvari u svoje ruke i pružite malenoj orgazam koji će pamtiti.

 

Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *