Veoma, veoma pogrešni načini za masturbaciju - Men`s Health

Veoma, veoma pogrešni načini za masturbaciju

Međutim, dok smo istraživali ove brojke, naišli smo na najluđe i najbolnije nezgode pri samo-zadovoljavanju ikada! Malo upozorenje ukoliko imate slabiji želudac, nemojte da čitate ovaj tekst…

Pogledajte i: Koliko često masturbirate?

ČOVEK KOJI JE GRUNUO CEV, ZNATE VEĆ GDE

Prema nedavnoj japanskoj studiji jedan četrdesetogodišnji muškarac ubacio je cevku dužine oko 140 cm, u svoju bešiku kroz znate već šta kako bi povećao svoje uživanje toko masturbacije. Ova cevka ostala mu je u mokraćnoj cevi čitave 2 godine, pre nego što je hirurški otklonjena.
“Ovo se češćava češće nego što mislite” kaže dr Džud Mol, urolog i hirurg u medicinskom centru Djuk unvierziteta. “Imao sam slučaj kada je pacijenti ubacivao delove biljke aloja vere u svoju mokraćnu cev i tvrdio da mu je davala prijatan i umirijući osećaj”. Još jedan zanimljiv slučaj je čoveka koji je ubacivao bakarne žice od zvučnika, koji su se na kraju zapetljali u bešici. Dr Mol procenjuje da urolozi imaju dva do tri ovakva slučaja godišnje.

Nepotrebno je reći, osim ako ne želiš da doživiš vrlo neprijatno i bolno putovanje do svog urologa drži elektroniku i biljke dalje od svoje alatke!!

ČOVEK KOJI JE POLOMIO SVOJ PENIS

Svi smo se bar jednom susreli sa previše grubom devojkom, pa ste pomislili u jedom trenutku “Bože sigurno hoće da ga ponese sa sobom kući” ili ste čuli za obrnutu kaubojku koja se završila loše, odnosno prelomom penisa. E pa jedan čovek je to uspeo da uradi sam, da priča bude još depresivnija, ako je to ikako moguće.,

Evo Zašto treba da masturbirate

Naime, jedan Nigerijac je držao koren svog penisa sa palcem i kažiprstom leve ruke, a zatim je desnom rukom krenuo da rotira svoj ponos ka sebi, kao što je uvek radio, bar tako tvrdi. Zatim se čulo pucanje, koje je pratilo neverovatan bol. Nesretnik je hitno odvezen u bolnicu i već pet dana nakon intervencije bio je u mogućnosti da se ponovo igra sa sobom.

Pročitajte i  Učite od najboljih: 5 seks saveta porno zvezda

Ukoliko ste zabrinuti da samo-zadovoljstvo može da se pretvori u svet bola, opustite se. “Šansa da slomite penis sa standardnim tehnikama masturbacije jednaka je nuli” Kaže doktor Mol i dodaje, “Ovom pacijentu je verovatno bilo neprijatno da stvarno objasni šta se desilo”. A ni mi nismo nešto orni da pogađamo šta se desilo.

ČOVEK KOJI JE UMRO

Postoji mnogo ludog seksa, neki su manje neki više rizični, ali nijedan nije opasan po život kao autoerotic asphyxiation. Ovo je čin kojim se ograničava sebi dotok kiseonika u mozak tokom seksa, ali obično masturbacije.

Pogledajte i: Najveći neprijatelj i uzrok smrti

Oduzimanje kiseonika mozgu, putem gušenja i davljenja, povećava zadovoljstvo stvaranjem euforičnog stanja, bar to tako objašnjavaju pristalice ovakvog samo-zadovljavanja. U stvarnosti, naučnici su ovaj fetiš povezali sa nasilnom prošlosti, krivicom koja je povezana sa masturbacijom i tako dalje.

Kao što možete da zamislite, cela ova stvar može da krene po zlu, toliko da vam okonča život. Veruje se da je glumac Dejvid Karadin preminuo tokom masturbacije, nakon što ga je policija našla sa konopcem oko vrata i genitalija.

Naš savet: Ako tražite uzbuđenje nagovorite devojku na neki seks u javnosti, kao i svi drugi…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *